Spor!

Vi har vært kjempe flinke å trent spor i det siste. Av en eller annen grunn så viser det seg at trening fungerer 😉

I dag fokuserte jeg på sporstartene. Hun er vant med å få et par go`biter i begynnelsen av sporet, så hun ble litt paff når de ikke var der for noen dager siden.

Derfor la jeg opp tre spor i dag. To korte med to vinkler, og en sluttgjenstand. Pluss et IIIèr spor med 11 vinkler og seks gjenstander.
Naboen til han vi låner marken av er ikke så veldig glad for at vi sporer der. Dette var fordi hun selv hadde to ettersøkshunder, og hvis de så i at våre hunder gikk spor, så ville de ikke klare å jobbe når de kom ut 🙄 Eeeh, ja…

Så når jeg ventet på at sporene skulle få ligge litt så sender nabo dama ungen sin ut med en frisbee, og den lekte han med oppi hele IIIèr sporet mitt. Det var VELDIG arrangert hva han skulle gjøre. Jeg tenkte «jaja», jeg får gå de andre sporene først, så ser jeg hvor det blir av ungen.

Det var ingen go`biter på begynnelsen av sporet. Allikevel så søkte hun som en gud på begge sporene. Vinklene var klokkeklare, og gjenstandene perfekte 8) Yeeey!

Da klarte jeg ikke å la være å sette henne på det tredje sporet også. Ungen var der forsatt, men jeg ville prøve. Extra så opp på frisbee`n en gang, under hele sporet. Ellers så søkte hun som en gud. I en av elleve vinkler så datt hun ut kanskje 1/2 meter, før hun var innpå sporet igjen. At han hadde tråkket over sporet mange ganger hadde ingenting å si. Hun lot seg ikke påvirke av det i det hele tatt.

Det er vinklene jeg har jobbet endel med i det siste, og på tre spor så hadde hun til sammen 15 vinkler. Det var kun èn av disse hun rotet litt på, resten var perfekt 😀 Jeg har verdens flinkeste sporhund i dag 😀  Det verste er at jeg tenkte at det var sporet jeg gruet meg minst til i helgen. Jaa, jeg har meldt på SchH III på søndag 😮 Jeg aner ikke hvordan det vil gå, og jeg håper bare vi består (70-70-70  i alle grener). Vi starter jo med 6 minus poeng i lydigheten pga. innsittene, men vi tar det som det kommer 😀

Gjenstandene var forresten perfekte 😀 Hun begynner å bli kjempe flink i sporet, rett og slett 😀
Link skal ta ferdselsprøven. Ikke at vi har trent så mye, men vi håper på å bestå. Extra er høyløpsk, og er sliten pga det, mens Link er helt på styr pga. Extra er løpsk. Så vi tar det som en utfordring det som skjer i helgen 🙂

Her er noen bilder av malle dyrene som ble tatt for et par dager siden:

 

Link er skikkelig unghund i kroppen. Han er tynn og «hengslete». Han er jo matvrak, og spiser masse, men det hjelper ikke så godt på. Ormekur og sånn har han selvfølgelig fått, men det hjelper ikke. I tillegg så er han helt avrøytet, så han ble plutselig veldig pinglete 🙂 Jeg vil i hvert fall ha på han et par kilo til. Nå veier han 26,6 kg, og Extra veier 27 kg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *