C-arbeid med Link

Jeg er bare kjapt innom for å si at jeg har trent C-arbeid med Link for første gang siden jeg fikk han hjem. Han gjorde igjen en super figur! Han hadde litt tygging når han vinner puten, men dette var delvis borte når vi var ferdig. Flink hund, og super figurant 😉

Han er selvfølgelig driftig og fin i arbeidet 😉 Jeg kjører kontroll med han fra første stund. Han er så driftig og fin, at jeg skal være veldig flink hvis jeg klarer å drepe noe her 😉 Han må gå fvf med kontakt, stoppe se på meg hele tiden, før han får «pass på» kommandoen (ut i line og halse).

Ellers så er jeg veldig glad for at jeg ikke har større hunder. Link er mer enn nok for meg når han drar ut i linen 😉

Extra har vannhale etter (ekstremt) mye bading de siste dagene. Så hun er ute av trening et par dager 🙂

Bilde av Link, ca 7 mnd gammel 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *