Bakdelen med å ha hund…

Tassa er hjemme hos mine foreldrene nå som jeg er i Bergen. Mamma ringte til meg på søndag og sa at Tassa hadde drukket så mye de siste dagene. Hun var i fin form, men drakk mye.
Altså, mye er et par (små) skåler til dagen. Tassa drikker egentlig ingenting. Gjerne et par slurker til dagen, men ikke mer.
Så jeg ga beskjed om at hun skulle dra til veterinær på tirsdag, om hun ikke ble verre.
Så i dag var de avgårde. Jeg ga beskjed om at jeg ville at han skulle sjekke henne for livmorbetennelse bla.
Ultralyden viste at det ikke var livmorbetennelse (da ville hun nok vært i dårlig fort også). De tok en urinprøve av henne for å sjekke for diabetes, og det var det ikke. Det som slo ut var at urinen var veldig «utvannet». Da er det nyrene som er svekket…

Jeg vet at hun er 9,5 år, og at det kan komme forskjellig fremover… Men det passer aldri.

Jeg kommer selvfølgelig til å legge tilrette slik at hun kan ha det greiest mulig. Hun skal begynne på spesialfòr bla. Jeg er litt usikker på hvordan det er å bruke Vom og hundemat på hund med nyreproblemer? Hvis det er noen som har erfaringer på området, så er jeg veldig glad for å høre fra dere 🙂 Dette gjelder hva jeg bør gjøre, og evt. hva jeg ikke bør gjøre. Jeg tar i mot alle tips og råd!
Hvis det er noen som ikke vil skrive her, så skriv gjerne på mail : Marthe@brukshunden.net.

Verdens beste Tassa <3

2 thoughts on “Bakdelen med å ha hund…

  1. Det kommer nok til å gå helt bra! Jeg hadde jo en periode i vinter hvor Cita fikk svulst i juret. Jeg så på det som verdens undergang, men ser jo nå hvor mye jeg undervurderte hunden min. Svulster har vi ikke sett noe til siden. Og så frisk og rask som Tassa virker, så går nok dette helt supert!

  2. Uff, det er ikke kjekt når hundene begynner å bli gamle. Satser på at Tassa har det fint i enda mange år fremover. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *