1/2 poeng er ganske mye…

Joda, vi startet! Målet i dag var å gi Extra en positiv opplevelse i ringen. Vi skulle ikke bry oss om poeng, bare ha det gøy! Slik ble det:

Fellessitt: Alle hundene i eliten (7) fikk 10, en kjempe start!

Fellesdekk: Her lå hun utrolig, og hadde bla. lagt seg på siden. Dette er bare tull fra min side, for jeg trener aldri fellesøvelser… Vi fikk 7,5. Har aldri fått så lavt på fellesdekk, men hun fortjente nok ikke mer 🙂

Fri ved foten: Hun lå for langt fremme i dag, men jeg brydde meg ikke. Vi skulle ha det gøy, så jeg hang meg ikke opp i det. I tillegg så sto hun på en holdt. Jeg gjorde en feil med å ta helt om marsj i stede for helt om. Så her ble det endel trekk. Han trakk veldig for at hun var for langt fremme så det ble 7.

Mannekeng: Målet var at hun skulle stå, og det gjorde hun 😀 Resten av momentene var også veldig fine. 9 fikk vi på denne 🙂

Innkalling: Var veldig fin. Momentene kunne vært litt raskene, men mye bra! 9 på denne også 🙂

Rute: Her ble jeg nesten litt rørt. Det ble en feilfri øvelse, 10 !!! 😀 Hun hadde en perfekt boks, og raste ut i ruten. Lå fint, og hadde en perfekt innkomst til meg. Fiiineste jenta!

Apportering med dirigering: Flott boks, men gikk mot midtapporten.  Apportene var helt opp mot publikum og ringbåndet, så det var ikke lett. Jeg brøyt henne av, kalte henne tilbake til meg, sendte ut på nytt til boks, og videre til apporten. Denne gangen gjorde hun det perfekt! I det hun tok apporten skrøt jeg masse av henne, og satt meg ned og tok i mot apporten. Dette var for å gjøre henne trygg i denne øvelsen også. Eller i hvert fall jobbe med å gjøre henne trygg. Jeg valgte å ta det som ei trening, som planlagt. Dommeren sa bare «den siste apporteringen her var en klar 10èr. Hun kan jo!». Det er helt sant, og vi skal vise det, jeg må bare knekke koden. Det ble selvfølgelig 0 i øvelsen.

Apportering av metallapport over hinder:  Veldig fin øvelse. Hun kunne vært litt raskere inn, ellers veldig fin. Hun fikk 9.

Neseprøve: Hun kunne vært litt raskere i søket, og raskere inn til meg. Jeg har ikke trent noe fart i denne øvelsen, for det kommer. Så jeg er fornøyd med 8,5.

Avstand: Ingen dobbelkommandoer denne gangen ! Det er positivt 🙂 Hun var konsentrert og jobbet fint. Hun fikk dessverre litt fremdrift, men det ble 8,5!

Hva blir poengsummen da? Joda, 255,5…. 1/2 poeng fra førstepremie 🙁 Er det mulig liksom? Man kommer ikke nærmere… Dette også med èn null. Så jeg er jo egentlig kjempe fornøyd! Hun viser at hun KAN, og hun jobber som en drøm. Nøyaktig og fin, og gjør alt hun skal selv om det er mye «press».
Vi fikk også masse skryt av andre deltagere, noe jeg er kjempe glad for å høre 🙂 Vi ble tilslutt nr 3 av 7. Med en null så er jeg kjempe fornøyd! Her er rekkefølgen så vidt jeg husker:

Kjellaug m/Flis
Siwi m/Zuki
Marthe m/Extra
Torhild m/Brenda
Astrid m/Imme
Silje m/Juni
Anne m/Jenka

Så samlet sett så er jeg kjempe fornøyd! 🙂

5 thoughts on “1/2 poeng er ganske mye…

  1. Vet du hva, det er helt sinnsykt bra å få en så høy poengsum og ligge sååå nært en 1premie når man har èn 0!! Gratulerer så mye, dere har all grunn til å være stolte av dere selv! Kjenner til den med fellesøvelsene forresten, hehe. På trening er det kun Tia som får trent fellesøvelser, fordi Cita alltid ligger, men Cita har nå fått en dum uvane med å legge seg på siden, og jeg bare gidder ikke å tak i det! ;P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *