Oppdatering, Tassa

Det blir en rask oppdatering fra mobilen.

I dag var hun veldig, veldig slakk. Det virker ikke som om at antibiotikaen jobber så bra. Evt. så er hun bare veldig sliten.

Jeg bestemte meg for at jeg ville ha drypp på henne. Hun har fått veldig lite næring i seg, og selvsagt så har hun mindre å gå på.

Jeg måtte bære henne inn til veterinæren, hun orket ikke å gå… Sprøyten ble satt inn, mens Tassa satt helt rolig. Hun fikk i dag en annen type antibiotika, samt vitaminer.

Jeg vil at Tassa skal være hjemme, og fikk derfor dryppet med hjem. Hun fikk en dråpe i sekundet, sånn at det ikke ble for stor belasning på nyrene.
Veterinæren var i dag redd for at de indre organene skulle gi etter hvis hun ikke kom seg ovenpå snart…Så nå må jeg bare gi alt!

Hun fikk en liter med drypp i kveld. Nå ville hun ha leverpostei 😀 Jeg hadde bare 1/5 av en boks igjen, og det fikk hun. I tillegg så fikk hun 90 gr med pålegg som hun slukte!

Jeg skal hente mer drypp i morgen, slik at hun gjerne kan få evt. liter i døgnet. Sprøytespissen er i foten enda, så det er lett å koble til.

Nye eieren til Link kom i dag, og vi har trent. Skal skrive mer om det i morgen, håper jeg.

Nå sover Link i senga mi for siste gang…. Tassa ligger rett nedforbi senga slik at jeg har kontroll på hva som evt. kommer opp igjen.

God natt alle sammen! Jeg gleder meg til Tassa BLIR frisk, og at vi tre skal på skiturer og ikke minst begynne å trene igjen 🙂

6 thoughts on “Oppdatering, Tassa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *