Ny dag hos veterinæren- onsdag

I dag var jeg først hos Mari. Hun begynte med å ta pulsdiagnostikk på henne. Da fikk hun utslag på lever, milt og mage. Hun satt et par akupunkturnåler i venstre bakfot, samt stimulerte noen punkter med laser.
Hun ba meg gå vekk litt, for å ta pulsdiagnostikk uten at jeg var der, fordi jeg kunne påvirke Tassa. Denne gangen så var Tassa roligere, og akupunkturnålene hadde gjort at milten var grei. Hun fikk forsatt utslag på mage og lever.
Jeg skal gi henne noe urte greier, «ryllik». Dette skal hjelpe på leveren.

Mari skulle forhøre seg med andre, og forsette behandlingen fremover. Neste gang vi skal er på fredagskveld.

Har fått masse gode råd, TUSEN TAKK! Mange smsèr, masse på facebook, mail osv. Jeg er EVIG takknemlig! Utrolig fint å se at så mange engasjerer seg, det bestyr utrolig masse!
Jeg sliter litt med å få svart på alt, men skal gjøre det. Men akkurat nå så har jeg en hund som trenger meg 24 timer i døgnet, og to andre som ikke får noen ting…
Jeg hadde bestemt meg at jeg ville ta røntgen på henne i dag. Jeg ville utelukke at hun ikke hadde svulster mm. For har hun det, så skal hun slippe å gå igjennom det hun gjør nå…
Det er egentlig timebestilling for røntgen, men han lot oss slippe til. Jeg var egentlig redd for å gi begge bedøvelse i det hele tatt, for hun er svak… Veterinæren mente at det kom til å gå fint, så da gjorde vi det.

Det ble tatt bilde av både mage og lunger. I tillegg så fikk han sjekket henne for svulster med å kjenne på magen hennes, siden hun var helt bedøvet. Der var det ingenting, helt rent og fint.
Bilde så og kjempe fint ut. Ingen svulster, heldigvis! Det var det jeg fryktet, da jeg vet at hun er alt for svak til å bli operert…

Men, det som kom klart frem var at hun hadde bronkitt. Det var tydelig. Så det han mener nå er at hun er over stadiet til kennelhosten, og har fått bronkitt, noe som er vanlig, og alvorlig på eldre hunder.
Jeg spurte i dag om han trodde at hun ville klare seg, det ville han ikke svare på. Men han syes at hun var piggere i dag. Det er nok fordi at antibiotikaen har begynt å virke.
Veterinæren min skal reise vekk i helgen, men jeg skal fikse det sånn at hun får antibiotikasprøyter i helgen også. Jeg tror det er viktig å kjøre på nå, og heller la hun komme seg skikkelig ovenpå før vi «slapper av».

Når jeg kom hjem med henne så «sov» hun enda. Så da fikk jeg vasket henne med en vaskeklut, tørket henne, og klippet klør. Da håper jeg at hun føler seg mye bedre når hun våkner. Hun er egentlig en veldig renslig hund, så det kan ikke være kjekt å ha spy over hele seg. Samtidig så tør jeg ikke å bade henne.
Er det noen som har erfaring med bronkitt?

Jeg tar som sagt i mot alle råd! Rå kylling er på kok nå, og druesukker er kjøpt inn. Jeg lagte havresuppe i går, men jeg fikk ikke i henne noen ting. I dag drakk hun en gang uten å spy det opp igjen, så det  var godt å se!
Jeg tar med meg alle lyspunkt 🙂

 

Dronningen <3

Jeg har vært ute å kjørt siden kl 10.00 i dag. Frem og tilbake med Tassa, for jeg vil ikke at hun skal ligge i kald bil.

Kom hjem til to maller som hadde fått i seg havresuppe, Hill`s AD mat, og sukkervann. De er i utgangspunktet understimulerte, så hva tror dere jeg MÅ nå?
Jepp, trimme maller 🙂
Senere i kveld så skal jeg på Egon med jentegjengen. Utrolig kjekt når alle kommer hjem til jul 🙂  Det skal bli godt å tenke på noe annet 🙂

2 thoughts on “Ny dag hos veterinæren- onsdag

  1. Åh, så veldig, veldig bra hun er bedre, selvom det bare er litt! Vakre damen, håper hun kommer seg fort gjennom det siste nå, og blir frisk og rask og klar for julen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *