Oppdatering fredag

Hei
I dag har hun vært mye mer opplagt. Hun har spist litt og litt igjennom dagen. Når jeg kom hjem fra jobb så kjørte jeg rett til veterinæren. Både i går og i dag fikk hun en annen antibiotika. I tillegg så fikk jeg med meg mer drypp hjem.

Veterinæren sa at det var fint å se at hun hadde kommet seg. Allikevel så sier han at prognosene ved bronkitt på en 10 år gammel hund er veldig dårlig. Han sier at han har utrolig respekt for bronkitt, og selv om hun er bedre så må jeg ikke være innstilt på at det nødvendigvis går bra…

Når jeg kom hjem så fikk hun drypp ca 1 time, 1 dråpe i sekundet. Etter det så fikk hun i seg både leverpostei og fiskepudding. Jeg tar det litt rolig, da hun ikke har spist på på flere dager.

Hun har blitt blankere i pelsen, og i tillegg så spyr hun ikke i dag. Hun er mye mer «med». Det er tydelig at hun har noe i lungene, og kremter av og til. Men det ser ut som at hun er ferdig med slimet og snørret. Jeg håper så inderlig at dette er slutten på dette viruset…
Hun spiste også vom og hundemat i kveld. I tillegg så har hun drukket mye. Jeg håper dette med drikkingen er et positivt tegn. Veterinæren sa i hvert fall at jeg kunne gi henne drypp så lenge hun tisset, og det gjør hun.

Nå håper jeg at jeg får i henne flere små måltider i morgen, sånn at hun holder energien oppe. Siden matlysten er kommet litt tilbake, så skal jeg prøve å gi henne antibiotika i tablettform i helgen. Hvis ikke så er veterinæren klar med både sprøyter og drypp hjemme 🙂

Mari og jeg ble enig om å ta en behandling på Tassa i morgen i stede for i dag. Det kunne bli litt mye med så masse på en gang, mtp dryppet. Så jeg kjører til Mari etter jobb i morgen.

Ellers så har Link reist i dag. Jeg klarer ikke helt å kjenne på det sånn som ting er nå. Det var grusomt å se han reise i dag, men jeg vet at får det godt.

Extra og jeg har vært ute på skitur i kveld. Frøkna gleder seg til storesøter er frisk, og vi får begynt å trene igjen 🙂

Deler den fine sangen i mens jeg er innpå å skriver:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xwyeMa5vwEE&feature=related]

Nå tar jeg med meg jentene, og hopper i seng 🙂

8 thoughts on “Oppdatering fredag

  1. Håper at hun blir bra. 🙂

    Har du prøvd med: overkokt ris, fiskeboller, kefir og raspet grønt eple?
    Mos med gaffel. Husk å raspe med skallet på eplet.
    Dette er veldig mild mat, som ofte blir brukt mot dårlig mage, da vel og merke diarè, men det er vel verdt et forsøk?

    Ønsker deg lykke til med alt. 🙂

  2. Stooor klem herfra også! Husk at jeg er her hvis du trenger meg, er veldig glad i deg og hundene! <3 Godt å høre at Tassa fortsatt er bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *