Kenneltreff og lydighetskonkurranse

Vi var på kenneltreff fra lørdag til i dag. Massse maller, og masse koselige folk 🙂 Folk som ikke liker maller skulle vært der, enkelt og greit 🙂 Det er en herlig gjeng 🙂 Alle mallene gikk fint i lag uten tull. Ikke biter de folk heller, utrolig! Jepp, jeg er dritt lei av dårlige maller som ødelegger ryktet til mine flotte eksemplar av rasen, rett og slett.

Jeg trente litt lydighet på lørdagen. Jeg fikk litt hjelp til fvf, med Link, av Ane. Det fungerte veldig, veldig fint! Vi kjørte han opp i litt frustrasjon, for å få han til å skjerpe seg.
«Problemet» er at han mister kontakten av og til, pluss at han går litt langt fremme. Vi brukte line på han, og med en gang han datt ut, så holdt Ane han igjen, og jeg videre og ropte på han. Vi trengte ikke å gjøre det mer enn et par ganger før han lå veldig fint, og holdt kontakten hele tiden 🙂
Ane sa en viktig ting, og det var at Link går utrolig høyt med hodet. Når jeg da går litt lengre fvfèr med han, så sier det seg selv at han etterhvert må ned med hodet, og opp igjen. Det kan jeg egentlig si meg enig i. Han velger jo å gå sånn med hodet selv, men jeg bør nok ta litt hensyn til det 🙂

Det var iskaldt, så jeg trente en kort økt med fvf med Extra, og litt momenttrening.

På ettermiddagen så gikk vi en herlig tur med Extra, Rachel, Link og Allie (søsteren til Extra) 🙂

På kvelden så spiste vi ei herlig viltgryte og koste oss 🙂

 Verdens beste Rachel og meg <3

 

I dag var jeg tilskuer/heiagjeng/moralsk støtte på LP konkurranse. Det var et par som hadde meldt seg på under tvang fra meg *plystre*.

Sånn ble resultatet:

 1. Vilde F Pedersen/Brakeless Demi Dynamite (malle) 194,0
 2. Nina Navratil/ Inngodds Yaro (schæfer) 181,0
 3. Ane Søimer/Brakeless Allie-Gator  (malle) 176,0
 4. Stine Nyjordet/Brakeless Dutchess of Devlin (malle) 173,5
 5. Knut Kvalbein/ Bijanti Collie’s Classic Night (collie) 167,0

Vilde på 15 år, som jeg meldte på i går kveld, knuste alle i klasse I med 194 poeng! Helt rått 😀

Ellers så må jeg bare gratulere med opprykk til  Vilde m/Demi (søster av Link), Ane m/Allie (søster av Extra), Stine med Mali (søster av Link) 😀 Gleder meg til å se dere oppover i klassene, jenter 😀

Må også gratulere Renate m/ Diaz (broren til Link), som gjorde en kjempe jobb i klasse I! De var ETT poeng i fra opprykk med èn null! Utrolig bra jobba! Neste gang så klarer dere det 😀

 

Vilde & Demi. Vinnere med 194 poeng!  

 

Flinkeste mallene! Renate m/ Diaz, Vilde m/Demi, Stine m/Mali og Ane m/Allie 🙂

 

Extra og jeg på sidelinjen <3

3 thoughts on “Kenneltreff og lydighetskonkurranse

 1. Høres ut som om det var et bra kennel treff! Håper det kan klaffe for oss en gang også. Det faller alltid på datoer vi allerede skal bort.. Hadde vært så koselig å kommet over til dere og trent 😉 Kanskje vi får det til å passe neste gang det blir treff!? 🙂

  Flott bilde av deg og Extra på slutten her. Bilde sider mer enn tusen ord 😉

 2. Så utrolig flinke førere og hunder, virkelig bra! Høres ellers ut som dere hadde et supert kenneltreff, det er litt sånn at man blir misunnelig. 😛

  Nyyydelig bilde av deg og Extra. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *