Rundering, igjen

I dag fikk vi trent rundering igjen 🙂
I dag trente vi i ei løype som hun har rundert i et par ganger før. Dagens «problemstilling» var å rette opp et slag som hun tullet på sist gang i den løypen.
Det er vanskelig å forklare når man ikke ser løypen, men kort forklart så kommer det ei mastegate midt i løypen. Her ble det mye tull for et par ganger siden fordi det var en figurant som ikke lå der den skulle, og jeg måtte sende henne på nytt 7-8 ganger uten funn. Når jeg endelig stolte på hunden (jeg har hørt at det kan være lurt *ler*) så fikk hun funn, og det sitter godt i 🙂 Det er et vankelig område da det går et berg bratt opp rett etter mastegaten (hvor det selvfølgelig også er veldig tett med skog). Så etter den gangen så har hun tatt korte slag der (*kremt* det har bare skjedd en gang, meeen) på 40-50 meter.
Derfor la jeg opp en figurant på 80 meter der, og hadde den som avslutning. Før hun kom opp der så runderte hun ca 170 meter tomt.
I dag hadde jeg ikke påvirkning, siden dette er ei løype hun har trent i et par ganger før. For å si det mildt, så merket jeg ingen forskjell *ler*. Hun gikk UTROLIG bra. Det var en drøm å føre henne, og det så veldig bra ut. Der jeg hadde lagt opp «fellen» til henne, runderte hun selvfølgelig like bra, så det var ikke noe problem *ler*.

Vi har blitt en god gjeng som trener rundering nå, noe som er veldig kjekt. Det er flere veldig lovende ekvipasjer, faktisk samtlige, så det blir spennende fremover 🙂

One thought on “Rundering, igjen

  1. Så bra at dere får i hop en gjeng som kan trene sammen, Extra har alltid hatt talent for rundering og jeg tror hun synes det er ganske kjekt også. 🙂 Gleder meg til å følge treningen her i bloggen fremover. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *