Fotodag med Camilla

I dag har jeg tatt bilder av Camilla sine hunder, Indi, Zudina og Mico. Det er utrolig gøy å ta bilder av andre sine hunder 🙂 Det er ikke alltid like lett å ta bilder og ha kontroll på to maller samtidig 😉

Her er noen bilder:

DSC_0029 DSC_0037 DSC_0043 DSC_0081 DSC_0207 DSC_0267 DSC_0298 DSC_0333 DSC_0394  DSC_0503

 

Resten av bildene kan dere se her. 

DSC_0439

 

Action klarte også å snike seg med på et bilde. For tiden helt avrøytet 😉 

 
Action leke litt med Zudina (7 mnd) , noe som falt godt i smak 😀

DSC_0448

DSC_0470 DSC_0472 DSC_0489 DSC_0490 DSC_0493 DSC_0495 DSC_0504 DSC_0510

Det er utrolig herlig å ha ei voksen malletispe på straks 3 år som jeg kan slippe med alt av hunder og valper. Hun er så trygg på seg selv, og løser alt med lek eller bare å gå vekk 🙂 Senere på kvelden møtte vi også en bernervalp på 5 mnd som hun fikk springe masse med 🙂

 

Extra har vært hos veterinæren i dag. Når hun ble sterilisert for 2 år siden så fant veterinæren ut at hun hadde knekt ei framtann på innsiden. Denne skulle jeg følge med på, og evt. komme å trekke den hvis det ble problemer.
Det har ikke vært noe problem, men jeg ville sjekke nå at hun ikke har vondt i den. Hun ble derfor dopet ned og fikk full helsesjekk samt sjekk av alle tenner. På helsesjekken så var alt fint, og alle tennene er helt fine 😀 Den som er knekt er også helt fin, og den ble derfor ikke fjernet. Veterinæren var imponert over at det kom inn en 7 år gammel hund uten tannstein 🙂 Jeg har aldri verken skrapt tannstein eller pusset tennene hennes. Jeg tror mye av grunnen til dette er fordi hun går på Orijen og Vom og hundemat. Naturlig mat = mindre problemer 🙂

Etter veterinærbesøket så ble Extra kjørt hjem til broren min sånn at han kunne passe henne til hun våknet. Det var alt for fint vær ute til å sitte inne 😀 Action og jeg koste oss i skogen et par timer:

DSC_0517 DSC_0528

 

 

 

2 thoughts on “Fotodag med Camilla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *