Action- cert og BIR!

I helgen ble Action stilt for første på utstilling som voksen.  Jeg skal ærlig innrømme at jeg var mer nervøs for å stille i utstillingsringen enn det jeg er når jeg går lydighet 😉  Heldigvis fikk jeg god hjelp av Kathrine før utstillingen! Det er utrolig hvordan små triks får det til å se SÅ mye bedre ut 😀

Jeg håpte på blå (2.premie), men frøkna slo til og fikk cert og BIR! 😀

Kritikken: 
2,5 år tørr stram elegant tispe med utmerket drag i hodet. Våken og alert utstråling. Stram og fin kropp. Rasetypisk vinklet. Kvikke lette bevegelser. En ane lang i lend. Vel presentert. Trivelig temprament.

1800180_10153815120970154_365783071_n

 

(Jepp, sporlinen måtte bytte plass med de fiiiine utstillingssløyfer for en dag 😉 ) .

One thought on “Action- cert og BIR!

  1. Gratulerer så masse igjen! Heia Action som har både beauty og brains. Vi liker sånne komplette pakker. 😀 Og flink som stiller henne selv, med vel presentert på kritikken, selv om du var nervøs (kjenner følelsen 😛 ). *klem*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *