Uferdig unghund

… ja, det er vel det som beskriver Action best. Dette er ikke hennes feil, men heller hun som sitter og skriver her…
Jeg har ikke hatt motivasjon nok til å trene skikkelig målrettet de siste par årene. Jeg har trent for å kose meg med hundene, og det har fort blitt til at jeg bruker LP treningen for å slite de ut, noe som gjør at det ikke blir nok målrettet trening.
Action kan veldig mye, og har veldig mye bra 🙂 Nå har LP motivasjonen kommet snikende, og jeg har startet å trene mer målrettet 🙂

Jeg filmet henne på trening for noen dager siden. Som dere ser på filmen, så er det masse som må jobbes med! Jeg har jobbet mye med tygging på apporten. Det har resultert i at tyggingen har blitt bedre, men innsittene har blitt veldig dårlige. Derfor trener vi nå på at hun skal tenke mer «bak» når hun kommer inn til meg. Jeg overdriver derfor dette i en periode.
Bare i dag (som jeg ikke fikk filmet), så var innsittene mye bedre!

Jeg klare ikke å tenke at hun er «kun» en klasse I hund. Hun har faktisk ikke startet enda… Jeg må derfor ta meg litt sammen, og ikke sammenligne Ex og Action når vi trener. En klasse 1 hund kan trippe litt under stå under marsj feks. (jepp, det gjør vondt bare å skrive det..).
[vimeo 62985428 w=600 h=381]

Trening 180313 from Brukshunden on Vimeo.

One thought on “Uferdig unghund

  1. Kjekt å høre at motivasjonen kommer tilbake. Men er nå enig med deg, trening for min del er for å slite ut hundene, kose oss og bygge opp samarbeid 🙂 Lydighet er mer enn bare konkurranse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *