Oppdatering med film

Jeg har startet i ny jobb, og har ikke gjort så mye annet enn å vært på jobb de siste ukene. Bygget butikk til langt på natt, og brukt fritiden jeg hadde på hundene. Det har ikke vært så mye fritid, så hundene har fått akkurat det de trenger, og ikke så mye mer enn det.

Jeg har ikke så veldig god tid nå i kveld, men tenkte jeg skulle blogge kjapt om helgen vi hadde på Resq. Det var en NRH samling med fokus på ruin. I hovedsak så var det Extra som var påmeldt, men noen av øktene brukte jeg på Action.

Tekst kommer senere. Jeg tenkte jeg skulle vise noen filmer:

Extra skulle få et funn i kumlokk. Instruktøren ville gjerne gi henne en påvirkning da hun aldri har hatt funn under bakken før. Jeg vet at Extra kan søke og er flink til å følge opp luktbildet, så jeg ville kjøre hele oppgaven uten påvirking. Her ser dere hvordan det gikk. Filmklippet er et par minutter, men absolutt lærerikt hvis man vil lære litt om å lese hund i søk 🙂

[vimeo http://www.vimeo.com/29522119 w=500&h=325]

Her søker Extra litt, dessverre så fikk vi ikke filmet funnene:
[vimeo http://www.vimeo.com/29522966 w=500&h=325]
Action imponerte meg stort denne helgen. Jeg har hele tiden sett at hun er veldig bra i miljø, men at hun skal ta ALT på strak arm, forventet jeg ikke av en valp på 5 mnd. Hun søkte på områder der voksne hunder ikke ville sette bena en gang. Vi fikk filmet endel av det:
[vimeo http://www.vimeo.com/29219584 w=500&h=325]

[vimeo http://www.vimeo.com/29383106 w=500&h=325]

Som dere ser på denne filmen, så balanserer hun på noen brannslukningsaparat. Det er bra at hun prøver, og ikke lar seg skremme. Jeg vil ikke stresse når slikt skjer. Hun må lære av erfaring, rett og slett. Maller kan være litt «dumme» når det kommer til slike ting, så her må jeg bare holde hodet kaldt 🙂

Det var det jeg hadde tid til 🙂

10 thoughts on “Oppdatering med film

  1. Kjempe stilig å se på! Det ser litt ut som at de vare valser rundt og ikke gjør noe spesielt, helt til de plukker opp lukten og begynner å sirkulere rundt det område hvor lukten er.

    Vet du hvilket objektiv som er blitt brukt til å filme med?

  2. Fliiiiiinke jentene til tante det! <3 Blir imponert over Extra som jobber knallbra med å følge opp ferten til personen under kumlokket. Veldig bra!

  3. Synes bloggen din er rå spennende. Og vil veldig lære min valp at bli like flink som Action på bare 5 mnd:)
    Keep going strong. Og la ikke arbeidet ta helt over;)
    Linda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *