Koble ut litt..

I helgen skulle jeg egentlig på Gladmat festivalen, men den ble avlyst pga. terrorangrepet. Jeg hadde fått hundepass, og betalt hotell. Jeg bestemte meg ganske kjapt for å ikke reise. Man kan ikke ha det «gøy» når noe slik skjer… Jeg ble sittende foran tv skjermen fra tidlig på lørdagen. Tårene rant, tankene gikk, og tårene rant igjen. Jeg var sliten etter lite søvn og hadde alt for mange tanker til å i det hele tatt fungere. 
Jeg bestemte meg derfor for å bare levere hundene til foreldrene mine, og reise til Stavanger. Turen tar 2 timer, så jeg kunne evt. bare shoppe litt, for å så komme hjem igjen. Ut måtte jeg uansett.

Shoppet fikk jeg. Den var vel og merket planlagt. Jeg har ønsket å kjøpe meg telt lenge. Jeg vil pakke sekken, hive kløven på Extra og gå til vi bestemmer oss for å overnatte en plass langt vekke fra alt. Så etter å ha lest litt tester og slik, så kjøpte jeg dette:

 

 

Helsport Fjellheimen 3 camp

Der skal det være plass til 2-3 folk og et par hunder. Gleder meg til å prøve det!

 

Resten av handlelisten så slik ut:

 

Alta LT sovepose

Silva KOMPASS RANGER S

 

Sea to Summit Kartmappe 21X30cm, vanntett

Four Seaso Plastlomme vanntett

Nike TECH CAPRI

Lundhags Traverse Pants Ws

Contigo Contigo Addison, lilla

Rosa. Disse har jeg flere av.

Pluss et par trenings t-skjorter og en Nike capri bukse, og andre småting. Ja, masse penger, men jeg trenger alt. I tillegg så er det en stor del av hobbyen min.

Akkurat nå så gleder jeg meg til Action blir voksen. Da skal begge bære kløv, og vi skal overnatte flere netter i fjellet 😀 Forhåpentligvis så blir det kortere turer hvor jeg kan ha med meg begge i år også 🙂

 

På kvelden så gikk jeg ut med noen venner som jeg ikke har sett på lenge. Det var godt å se gjengen igjen, og vi storkoste oss hele kvelden 🙂
Det var godt å «bare være meg». Vite at hundene har det bra, og at jeg kan slappe av. Å sove tungt for man slipper å høre etter når valpen har tenkt til å stå opp osv. Å sove lenge, og ligge en time i senga og bare se på tv før man står opp, har ikke jeg gjort på veldig lenge. Et døgn på hotell anbefales!

Jeg er glad for at jeg valgte å reise. Vi må leve videre, sakte men sikkert.

6 thoughts on “Koble ut litt..

  1. Hei, kjekk blogg du har! Lurte på om du kunne anbefale en bra kløv? jeg har kjøpt en men føler ikke den er så god, den sklir mye og sånn, og vond å pakke i…. Mvh AK

  2. Så mye fint du handlet. Jeg elsker buksene fra Lundhags – de er såå deilig 🙂
    Kjekt med telt og sovepose. Er så deilig å være på tur.

    Jeg har kløv fra Seleverkstedet og er kjempe fornøyd med den.

    1. Ja, de buksene er kjempe gode! Jeg bruker de hver dag 🙂

      Gleder meg til å få tatt meg en telttur. Det er litt vanskelig med valp i hus, men skal prøve å få det til uansett 🙂

      Når jeg begynner å gå litt lengre turer, så må jeg kjøpe meg en skikkelig kløv, ser jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *