22.07.11

De siste dagene har vært veldig spesielle. En hver person har fått med seg at Norge ble utsatt for et terrorangrep. At en en mann kan være så kald, ondskapsfull og full av hat, trodde jeg ikke var mulig. Jeg kom inn fra trening 16.30 på fredag, og satt foran tv skjermen til 03.00 på natten. Jeg kunne ikke forstår at det var mulig… Det skal ikke være mulig. At en «normal» mann kan få seg til å gjøre sånn, er helt sykt. Ikke minst så er han feig. Utrolig feig. Går på forsvarsløse ungdommer, som ikke har noen rømningsvei. Samtidig så tar han fra mennesker det kjæreste man har….
Å tenke på hvilken frykt de har hatt før de døde er helt ufattelig. De overlevende har opplevd ting som vi andre aldri kommer til å klare å se for oss.

Alle er berørt av dette. Norge er lite, og det er alltid noen som kjenner noen, som kjenner noen osv. Det er ikke lett å holde tårene tilbake når man ser tv klippene, eller hører de rørende talene på radioen 🙁
Ikke minst så har det skapt en stor frykt, som vi ikke ønsker at det skal være her. Norge skal være et trygt og åpent land!

Man kan stille seg spørsmål om hvorfor han ikke tok selvmord etter å ha gjort dette. Jeg har lest opp og ned om denne saken, og det er ikke tvil om at han ønsker oppmerksomhet. Det er akkurat det han får nå.. Hele verdens øyne ser på han, og får vite om «verket» hans. Han ønsker å se resultatet av det han har gjort, og ikke minst få oppmerksomhet rundt dette. Vi må ikke la han vinne etter denne tragedien. Vi må stå sammen, og se fremover!

Jeg kunne sagt utrolig mye mer, men ord blir fattige…

Mine tanker går til de som har mistet familiemedlemmer, venner og bekjente. Dette er en grusom sak som kommer til å følge oss resten av livet.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0_9BTHcpssM]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jCya1yiFFP4&feature=related]

One thought on “22.07.11

  1. Jeg er helt enig med deg. Det føles fortsatt uvirkelig og rart at noe sånt kunne skje her hjemme i Norge.
    Utrolig vondt og trist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *