Gobben er omplassert

I dag ble Gobben omplassert. Han har flyttet til Øygarden utenfor Bergen. Han skal bo hos et kjempe koselig par langt ute på landet. Han kan gå løs så mye han vil, har flere hundre mål å boltre seg på, og ikke minst to eiere som er kjempe ansvarsfulle og flinke hundefolk. Gobben tar jo alt med storm, og synes at alle er kjekke, så dette gikk veldig fint.
Jeg gikk en tur med de først for å vise litt kommandoer som han kan, og hva han er vant med. De kunne stille spørsmål om han, og jeg fortalte alt som var viktig.
Jeg tror egentlig ikke at han kunne fått det bedre rett  og slett. Han har en kjempe stor eiendom som han kan springe løs på, bor med aktive fri luftsfolk, og trenger ikke å være hjemme alene i det hele tatt. Han blir nok barnet i huset, og får alt han trenger. Jeg trodde egentlig ikke at det skulle gå så lett som det gjorde i dag. Jeg følte liksom at alt «klaffet». Gobben hoppet rett inn i bilen til de, smilte og var glad.

Selv om det er veldig trist så tror jeg at jeg bare må gjøre meg «ferdig» med denne hunden. Jeg har fått invitasjon om å besøke han, og det vil jeg gjerne en gang. Jeg tror bare det er viktig at Gobben får «slettet» meg. Han har kun hatt meg som har brydd seg skikkelig om han, så det er jo ikke tvil om at han er veldig avhengig av meg. Så jeg tror jeg gjør det lettest for han om jeg oppsøker han minst mulig. Det er ikke tvil om at go`gutten får det bra.

Før han reiste så hadde jeg og Gobben en tur alene. Han forsto nok veldig godt at det skulle skje noe. Men han bare logra og er positiv. «Alt går bra» er mottoet hans tror jeg. Så det var egentlig en ganske koselig tur.

Når han hadde reist så gikk jeg tur med Extra, Tassa og Rachel. Fra jeg fikk Extra så har det alltid vært henne og Gobben (pluss Venus). Og Tassa og Rachel som har gått i bena mine. Så Extra visste ikke helt hva hun skulle ta seg til i dag. Men det ble til at hun og Rachel fant tonen og sprang frem og tilbake. Det var jo dette jeg håpte på. Selv om de alltid har gjort dette når Gobben ikke har vært med, men det er tross alt ikke så ofte. Jeg tror nok at både Ex og Tassa kommer til å savne han, men det går seg vel til 🙂 Nå får Extra ta seg ut med Rachel.

2 thoughts on “Gobben er omplassert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *