Norsk lydighetschampion! :D

Min lille stjerne slo til igjen 😀

Vi gikk lydighet i dag også, og det resulterte i 259,5 poeng 😀 Det betyr at den siste førstepremien til vårt championat var på plass 😀 Den hunden svikter aldri <3

Jeg kjenner at jeg har helt frysninger… Jeg blir helt rørt når jeg tenker på hva den hunden får til. Hun gjør alt for meg… Uansett hva jeg sier, så stiller hun opp og gjør det beste hun kan 🙂 Hun går til to førstepremier på en helg. På tre uker så har hun samlet tre titler, og gått fire vanskelige konkurranser. Dette gjør hun på strak arm, og med glede!

Dere som har gjerne har lest bloggen vår fra starten av har sikkert forstått at vi har brukt noen timer til trening. Hvor mange hundre timer det er snakk om, det vet jeg ikke… Jeg vet at når Extra var 2 år, så var det 5 dager jeg ikke hadde trent henne…..siden jeg fikk henne. Det siste året så har det blitt en hel del mindre trening pga. at jeg har måttet prioritere litt anderledes. Allikevel så er det en hund som jobber for å gjøre meg fornøyd under alle forhold. Hun er veldig klar over at det er prøver/konkurranser, men jobber som en gud!

Under Extra sin side står det:

Planen videre med Extra er å oppnå N Lch, IPO III, SchH III , VPG III, SL III. Klarer vi dette så satser vi gjene også mot N Bch. Det er heldigvis ikke hunden det står på 🙂

Når jeg kjøpte Extra så hadde jeg et mål. Det var å klare en andre premie i klasse II lydighet, for da kunne jeg ta instruktørutdannelsen. Jeg trodde aldri at jeg skulle klare noe mer enn det…
Nå sitter jeg her med en hund som har klart nesten alt jeg ville klare med henne før hun ble 15 år… Nå er hun 3,5 år. IPO III og VPG III skal vi prøve å ta neste år. Om vi klarer det, vet jeg ikke, men vi skal prøve. «Resten», har hun jo, faktisk. Ja, jeg vil nok prøve meg på NBch IP også. Om det blir i RRP eller IPO vil tiden vise. Jeg forhaster meg ikke i det hele tatt. Det er en hund jeg har lyst å ha i mange år, og først og fremst så er det lydighet vi vil satse mest på fremover.

Akkurat nå så tenker jeg på denne sangen når jeg ser bort på Extra, og den kan hun få i dag:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw&feature=related]

Min lille prinsesse- Simply the best 😀


BH B IPO II SchH III SL III N Lch Brakeless Absolute Extra <3

Tusen takk til alle mine fantastiske treningsvenner, til alle de som har engasjert seg i vår trening, og alle dere som motiverer meg igjennom denne bloggen. Dere er en fantastisk gjeng 😀

22 thoughts on “Norsk lydighetschampion! :D

  1. Gratulerer nok en gang! Dere er bare knall gode rett og slett! 😉 Morro at det går så bra for dere med tanke på all treningen du legger ned. Skulle virkelig ønske jeg hadde like mye motivasjon som deg! 🙂

    1. Tusen takk for det, Sissel! 😀 Jeg håper å få lov å trene med deg neste gang jeg er i Bergen 🙂 Det ble liksom ikke tid sist 🙂
      Ikke minst så har jeg veldig lyst å hilse på valpen 🙂

  2. Gratulerer nok en gang!! Dere er en fantastisk ekvipasje, og det skal bli meget spennende å følge dere de neste 10 årene når de første 3,5 årene har vært sånn som dette! Vi er enormt stolte av dere! 😀

  3. Så det ikke før nå, men så gratulasjonen på NBFK sin side. Så utrolig gøy, jeg blir så glad av å se noen som virkelig får det til 😀 Bra at treningen har lønnet seg. Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *