Link er røntget

Ja, da har vi vært hos veterinæren og røntget Link. Jeg røntget for HD/AA og ryggen (L7-S1). Mallen sliter mer og mer med forkalkninger i ryggen, og jeg håper at alle dere med maller der ute kan sjekke hundene deres for dette. Dette er noe vi ikke må sette videre i avl, så sjekk hundene, og så må man selvfølgelig være åpen om resultatet 🙂

Ryggen var helt fri. Alt var rent og pent. For de som lurer så sendes ikke resultatene på dette inn, man får veterinæren til å skrive en attest på dette.

Hoftene og albuene så også fine ut 🙂 Så da satser vi på det beste 🙂

2 thoughts on “Link er røntget

  1. Veldig bra at du tar ryggen på alvor. Jo flere av oss som gjør det jo bedre. Jeg håper virkelig at vi kan få nye malleeiere også til å skjønne at dette er et krav de må stille til oppdretterene. Man bør nok også rønte ryggen flere ganger gjennom hundens liv. Min forrige malle ble røntet når hun var 9 mnd + 18 mnd. og da var alt fint. Da hun var 5,5 år begynte hun å halte og når jeg da røngtet henne hadde hun ganske store forkalkninger på den ene siden.

  2. Kjempebra at du tar helse på alvor, men det visste jeg jo egentlig. 🙂 Jeg kommer også til å røntge ryggen til Ida siden hun har veldig mye malle i stamtavlen. 🙂

    Grattis med frirøntget rygg, krysser fingrene for at albuer og hofter er like fine! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *