Extra besto sin SL III prøve i dag :D

Min lille prinsesse slo til igjen 😀 I dag besto hun sin SL III prøve 😀

Sporet kunne gått bedre, eller rettere sagt, jeg har blitt skikkelig bortskjemt på sporfronten i det siste. Det var varmt (ca 28 grader i solen. Sommeren kom liksom tre mnd for sent i år…), ferskt hjortetråkk (en i klubben måtte jage hjort før vi la ut sporene), og en sliten hund i utgangspunktet.
Første strekket var hun ukonsentrert, og nysgjerrig på hjortetråkket. Videre så hadde hun fine vinkler, og veldig mye bra. Av alle ting så gikk hun over siste gjenstand! Da mister vi 10 poeng, og hun fikk totalt 80 poeng. Jeg er fornøyd, for gjenstandene er noe vi ikke har problemer med i utgangspunktet, og vi mistet 10 poeng på den.
Vi har masse vi må trene på nå. Bla. lange strekker, for vinklene har hun fått veldig god kontroll på 😀

På lydigheten så jobbet hun veldig fint. Hun var sliten pga. varmen, i tillegg til hun ikke har vært helt i form de siste dagene. Så av alle ting så gikk hun tilbake rundt mønen i stede for å hoppe over. Det taper hun 5 poeng på. Ellers så var det småplukk på innsitter, noe jeg ikke bryr meg om så lenge hun sitter i front 🙂 Dobbelkommando på fremadsendingen måtte jeg også ha, så det var litt småplukk her og der.
Total poengsum ble 86 poeng. Hun har aldri fått under 90 poeng, men det må skje henne også 🙂 Det er jo møne som ødelegger en hel del. Meeen, jeg skulle bare ha bestått, så da må jeg være fornøyd 😀

Så da ble det en ny tittle på frøkna 😀 BH B IPO I IPO II SchH III SL III Brakeless Absolute Extra 😀

4 thoughts on “Extra besto sin SL III prøve i dag :D

  1. Gratulerer så masse med bestått SLIII og ny tittel!! Dere er knallgode! 😀 😀 😀 At det ble et par misser er jo ingenting å bry seg om, det er sånn som kan skje alle. Den tittelrekka til Extra kommer til å bli langt som et vondt år! 😛 *liker*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *