Trening med RIK gruppen

I dag startet vi dagen ganske rolig. Det pøsregnet ute, så det var ikke så veldig mye som var fristende.
Ut på dagen så ble været litt lettere, og jeg fant ut at jeg måtte gå videre på dette kondisprosjektet. I dag ble det svømming som sto på timeplanen. Hun er ikke vant med å bade i sjø og i hvert fall ikke bølger, men det fikk hun en god dose av i dag. Hun stuper uti uansett, så det gikk fint 🙂 Sliten ble hun også.

Endelig skulle vi komme oss på en fellestrening også. Det ble LP trening med RIK gruppen. Jeg trente klasse III øvelser. Begynte med metallapport, og den var suuuuper 😀 Perfekt, ingen feil, kunne ikke vært bedre 😀 Kjempe bra fart ut, perfekt opptak, og full galopp inn. Yes! Trente metallapport flere ganger i dag for å sjekke at hun var «helt med» i dag. Og jepp, hun har funnet ut at det ikke går ann å trasse meg på denne øvelsen (heller).
For de som ikke har fått det med seg så har Extra hentet metallapporten siden hun var ca 8 uker. For et par mnd siden så var det blitt så ekkel og hun bare tullet med den. Det var rent trass, det lyste lang vei. Vi fikk trent på det, og tok en pause, og nå er det perfekt 😀

Trente også på treapporten. Hun har vært litt slurvete med opptaket i det siste, så vi har trent på «sitt-jeg legger apporten bak henne- går 10-20 meter fra henne- kommanderer apport». Da må hun kjappe seg, og opptaket blir bra 🙂 Jeg hadde et par vanlige apporter også, og det var kjempe bra. Hun bruker akkurat 2 sekunder på å se rundt seg i det hun tar apporten. Dette kommer jeg til å løse med å belønne direkte med ball hos med (dvs. uten innsitt og tull), slik at det er enda kjekkere å komme til meg.
Jeg trente innkalling med dekk, og for meg så ser det veldig bra ut, men jeg må ha andre til å se på den. Jeg kalte inn fra stå, slik at det skal bli lettere å sette sammen øvelsen senere.
Hadde også en innkalling med stå, og den kunne vært bedre. Så her skal jeg ha noen som skal dabbe ball bak henne i det jeg kommanderer «stå». Det ble litt full fart trening før konkurransen, så da blir det vel litt små plukk.
Fri ved foten i dag var kjempe fin! Jeg måtte tipse henne om at hun lå litt langt fremme et par ganger, men ellers så gikk det bra. Hun svarer så fint opp når jeg retter på henne, så det er jo en drøm 🙂

I kveld gikk vi en kveldstur. Plutselig ser jeg det lyner og venter på at tordnet skal komme. Det brakte som bare det, Extra så opp på himmelen og lurte på hva dette skulle være. Jeg tok ballen og kastet den bortover veien, og alt var glemt. Hun var ikke litt redd en gang, bare så hva det var, og det må være lov. Det tordnet fem ganger på turen vår, men hun enset det ikke. Og det BRAKTE, det var rett over hodet på oss. Herlig å ha en trygg og fin hund 🙂

Disse er søstre, hvem skulle tro det? (Ja, begge er helt avrøytet 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *