IPO trening og lydighet

I dag var det IPO trening igjen. Vi startet med å gå en tur med Pål og Hollendervalpen Cosmo på snart 5 mnd. Både Extra og Link var med. Det gikk veldig fint med alle tre 🙂
Jeg prøver å ha Link med masse unghunder og valper, da jeg vil at han skal ha et fint språk i forhold til alle hunder. Til nå så går det utrolig fint. Han er veldig fornuftig i alt han gjør egentlig. Er veldig flink til å ta signaler fra andre hunder og tar hensyn til det 🙂
Vi har to valper på 8 uker på kennelen nå, disse har han stått i hundegård med. Dette går helt supert 🙂

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å bare kjøre C-arbeid med Extra i dag. Hun fikk ei god økt med den hvite puten som er kjempe glatt. Her må hun knipe skikkelig igjen. Dette fungerte egentlig veldig bra 🙂

Link fikk være ute og være storsjarmør, en oppgave han klarer seg fiiiint i 😀 Han tilbyr lek med hvem som helst, og vinner han kongen, så stuper han bort til hvem som helst for å leke videre. Vi belaster han litt i leken, og dette tar han på strak arm. Jeg vil at belastningene kun skal lekes inn. Han vinner på å bli belastet, og har derfor ikke noe negativt forhold til det 🙂

Etterpå så fikk Extra og Link ei økt med søk etter kong 🙂 Jeg ser at jeg skal gjøre det litt mer med Link, for han søker ikke langt nok ute alltid. Jeg har gjort det veldig lite med han da jeg trener så mye på dekkmarkeringen (han skal ha det i feltet). Jeg har ikke begynt med å ha gjenstander så langt ute enda. Kongen skal han selvfølgelig ikke dekke på, men jeg vil vente med å blande for mye inn enda 🙂

langrygg

Ellers så har Emilie laget noe fint her *ler* . Det er lov å mobbe prinsessen litt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *