Hvil i fred lille gutt <3

Jeg fikk en utrolig trist telefon i dag. Eieren til Gobben ringte og sa at Gobben ikke var i form i det hele tatt. Han hadde store problemer med balansen.
Han har tidligere hatt problemer med balansen, men det har gått i perioder, og ikke vært noe gale.
I dag kunne han nesten ikke gå, og hun tok han derfor med til veterinæren. Han kunne fortelle at han hadde fått Vestibular syndrom. Det finnes dessverre ikke noe behandling for dette. Han kunne bli bedre, men også mye verre. Siden han har hatt små problemer en stund, så er han nok blitt verre…
Han kunne leve fint med det ei stund til, men kom gjerne til å slutte å spise fordi han var svimmel, deretter gikk det bare èn vei. I tillegg så skulle han kun ha tur i bånd 7-8 minutter per dag.
Jeg har alltid sakt at den dagen Gobben ikke kan få springe, så skal han heller ikke leve. Han elsket å springe, gjorde det så fort han hadde mulighet. Han gikk aldri, han var alltid i full galopp, og elsket det. 
Når jeg hørte dette så kom det frem en utrolig kald side i meg som sa at jeg ønsket at han skulle få slippe. Jeg skjønner nesten ikke hvordan jeg klarte å få frem de ordene en gang…
Han skulle blitt 10 år i april, men det var ingen alder for han. Han var sunn og frisk, og det var ingen som trodde han var en dag eldre enn 2 år.
I den siste tiden har han også utagert mot en unge, dette gjør ikke Gobben. Han kunne aldri gjøre noe med noen, han var bare snill… Så bare det viser at han ikke hadde det helt godt med seg selv.

Så i dag fikk altså Gobben slippe. Nå håper jeg han springer videre over regnbuebroen 🙁 Verdens beste gutt <3

 

Gobben3

Run free boy <3

7 thoughts on “Hvil i fred lille gutt <3

  1. Hvil i fred, fiiiine Gobben!

    Dette må være forferdelig trist for deg, Gobben virket som en utrolig fin gutt.

    *klem*

  2. Nei så trist Marthe!!! Sitter her med tårer i øynene nå. Gobben va jo sååå herlig gutt!! Men det er godt å vite at han fekk ein god slutt på livet, du og Emilie gjor ein kjempejobb der!
    *sender over goe klemmer te dåke*
    Hege

  3. Hei Marthe,

    Det var trist å høre om Gobben. Vestibular syndrom er ikke noe å spøke med. Jeg reagerer litt på at du skriver at du føler du har tatt fram en kald side i deg når du sier at han skal få slippe. For meg viser dette at du er en kjærlig hundeeier som vet når det er på tide å la en kjær venn få fred. Selv om det er forferdelig vondt når våre kjære hunder forlater oss, så er de nok på en måte takknemlige for å slippe å lide også. Jeg håper hans eier og du finner trøst i alle de gode årene han har hatt før han ble syk.

    Klem fra Irene

  4. er ikke noe gøy å miste en kjær hund…

    Jeg trur vi kommer! kan hende det kommer noe obligatorisk på skolefronten, men det ser ikke sånn ut så regner med at vi tar turen:):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *