Miljøtrening

I dag var vi og miljøtrente i byen. Vi gikk litt inni parkeringshus med mye støy, folk og biler. Dette var ikke noe problem. Videre gikk vi ned i handlegaten. Her er det masse folk, sykler, andre hunder osv. Han marsjerer igjennom gaten som om han har vært der hundre ganger før. Han er helt sikker på at han kjenner alle, så han logrer som bare det uansett hvor han ser 🙂
Det var en guttunge på 2,5 år som hilste noe veldig på han i dag. Han lettet ikke på et øre en gang, kun logret og hilste fint.
Siden det gikk så bra når vi gikk rundt i gatene, så satt jeg meg litt ned på en benk for å se hvordan han reagerte på forskjellige ting som kom forbi.
Da satte han seg ned og hadde god kontroll over situasjonen. Det var flere folk som kom bort og ville hilse, noe som ikke er noe problem.
Det kom bla. ei dame bort som var narkoman. Det vet jeg fordi man ser det helt klart på henne, pluss at hun drev og byttet litt småposer med an annen et par meter bortforbi meg noen minutter før 🙂
Hun lurte på hvor Link kom i fra, for hun hadde alltid ønsket seg en slik. Hverken jeg eller andre vil ha henne på døren, så jeg svarte «jeg har hentet han i Sverige». «Åh, har de flere igjen?». «Nei», svarer jeg fort. «Er din til salgs?». «Nei…..». «Sikker? Jeg har noe å bytte med». Så åpnet hun H&M posen sin, hvor det var masse fine små poser. «Nei, takk», sa jeg, og gikk.
Skjønner godt at hun ville ha sjarmøren min jeg, men det er ikke helt rette måten å gå frem på 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *