IPO stevne og trening

I dag var det IPO stevne i klubben, så da møtte vi opp som støttespillere og tilskuere 🙂
Ingenting er bedre enn når alle består sine prøver. Så da må vi gratulere Tom m/Deus og Linn m/ Dike som begge besto ferdselsprøven. Leif m/Falcon som besto SchH I, Øyvind m/Tinka som besto SchH II og Åshild m/Astraia som besto SL II! Utrolig bra jobbet alle sammen 😀

I mellom prøvene så fikk Link leke med valpen til Arvid, Inti. Hun er ei nydelig schäfertispe fra Belgia på 4 mnd. De storkoste seg sammen 🙂

Etter prøven så fikk Marius trene med Extra. Jeg har mulig ikke skrevet det, men Marius på 11 år tok RIK grunnkurs i vår. På LP delen så hadde han Extra. Extra elsker å trene med unger, så det ble ingen dårlig kombinasjon. Marius lurte på om jeg hadde Extra med i dag også. Det hadde jeg, så de fikk tatt ei god treningsøkt. Jeg tok bilder mens de holdt på, og hun enser ikke meg. Da er det kun Marius som står i fokus 🙂

Her er masse bilder:

 

Gjør seg klar for trening

Å trene med Marius er kuuuult!

Belønning er viktig!

De er ganske like de to *ler* Hopp og sprett 🙂

Kampe litt. Extra tar akkurat passe i, slik at Marius klarer å holde fint igjen. Marius har full kontroll. Er det «slipp» så er det «slipp». Så de er enige 🙂

Slipp

Trene fvf inn mot «dommer»

Dette kaller jeg «springmarsj» 🙂

Jeg tror de liker det like godt begge to 🙂

Det mye treningsparet som besto RIK grunnkurs med glans i lag 🙂

Etterpå så fikk Link gå løs bland folkene. Han er super trygg på seg selv, og stuper i fanget på hvem som helst 🙂 Han byr opp til lek, og kommer tilbake med leken etter å ha vunnet for å leke mer. Dette gjorde han med alle 🙂 I tillegg så var han med Marius på endel bygge prosjekter, han er bare «litt» kreativ den guttungen, så jeg tror begge to storkoste seg 🙂
Jeg fikk også trent litt fvf med han i folkemengden. Han enser ingenting utenom meg 🙂 Utrolig flott konsentrasjon på en så ung hannhund, som bor med løpetispe i tillegg 🙂 Jeg er imponert, og stolt over lillegutt 🙂

Senere på kvelden hadde vi oss ei treningsøkt. Jeg la ut et slepespor til han uten påvirking. Jeg tror dette blir løsningen. Dette tok han veldig greit 🙂
Etterpå så hadde vi ei lang økt med fvf. Han begynner å bli veldig flink 🙂 Jeg trener kun på  å gå fvf. Han sitter hvis jeg stopper, men han sitter skjevt, så det skal jeg trene på inne.
Jeg lærte han å hente belønningen bak på ryggen slik at han ligger fint ved foten. Dette tok han fort. I tillegg så bryter han ALDRI kontakten 😀 Herlig, herlig! Jeg ser lyst på denne hunden 😀

Extra fikk også seg ei treningsøkt. Vi trente på mannekeng, avstand, fvf og rene innkallinger.
Først så trente jeg på «sitt» momentet. Det begynner å bli veldig bra. Men når jeg skulle ta hele mannekengen, dvs. stå momentet først, så sto hun også på «sittèn». Dette gjorde hun som den største selvfølge, og forsto ikke at hun gjorde feil. Så her ligger det litt feil minnebilder. Så her måtte jeg trene og trygge henne litt mer.
«Dekk» momentet var kjempe bra i dag 🙂

På avstanden så jobbet jeg med å rygge masse på sitt momentet. Jeg føler at hun ikke tenker nok bakover for tiden, så da må jeg gjøre henne obs på det. Hun tok det kjempe fint, og øvelsen ble veldig bra 🙂

På fvf så jobbet vi med holdtene. De begynner å bli mye bedre 🙂 Hun ligger i tillegg kjempe fint, kontakten har hun hele tiden, så nå er det holdtene og helt om på springmarsjen vi må jobbe med 🙂 Resten av øvelsen er veldig fin, om jeg skal få si det selv 🙂

Vi tok også et par rene innkallinger for å trene fart 🙂
Det ble alt for fort mørkt, så vi fikk ikke gjort mer enn dette 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *