Tur til Bergen

Siden sist så har vi vært ei uke i Bergen, slik blir det trening av 🙂

Vi kom opp til Bergen på fredagen. Da kjørte vi til Emilie sine foreldre for å hive inn tingene våre. Jeg tror egentlig ikke de vet helt hva de sa ja til. Emilie, Kari, Ingeborg og jeg kom med Oscar (rottis), Nokas (rottis), Venus (sch) og Extra for å overnatte der. Kort tid etter ankomsten vår kjørte jeg til Sted for å trene C- arbeid med Sotra Brukshundklubb. Det var Marius som figurerte den dagen. Både Extra og jeg liker figureringen hans veldig godt. Han er veldig rolig, nøyaktig og utrolig flink. Han kom, som alltid, med masse gode råd, forklaringer og tips.

På lørdagen og søndagen var vi på NKK Bergen. Vi skulle bare se på alle andre, håpe på at mamma Brenda fikk sitt siste CERT, eller at søster Kaos tok det. Ingen av de fikk det, men fikk ok kritikker. Da er man fornøyd 🙂

Vi brukte meste av tiden på å se på lydigheten, litt gruppe èn hunder og slappe av.  Extra var med. Hun synes at det var kjempe kjekt  å være med på utstilling. Av en eller annen grunn så er det alltid folk som er interessert i å høre hvordan mallen er osv. når vi er på store hundearrangementer. Det ble derfor en hel del mallesnakk med alt slags mulige folk. Jeg tror Extra gjorde en god figur. Hun satt for det meste å vinket til de som snakket til henne (det er sjarmørtrikset hennes. Da får hun alltid respons *ler*).

På søndagen så skulle vi egentlig vært på MH med Venus (det var derfor vi reiste opp). Den ble avlyst et par timer før oppmøte, typisk! Da tok vi oss en tur på NKK utstillingen istedenfor. Emilie filmet alle gruppefinalene mm. Så hvis dere vil se de, så kan dere så inn på «filmer».

Vi kom oss liksom aldri tilbake til Haugesund vi *ler*. Når Arvid, Åshild og Marius lokker med trening , så blir jeg. Så vi ble likegodt til torsdagen. Vi fikk trent mange økter med biting, med både Arvid og Marius som figurant.
Extra har hatt et problem med at hun ikke vil skifte inn. Når hun har fått et bitt, så slipper hun ikke for alt i verden. Det har ikke blitt tatt tak i skikkelig… Det blir alltid «hun skifter ikke inn allikevel…». Dette jobbet vi med, og gjett om malledyret begynte å skifte inn? 😀 Det skulle egentlig ikke så mye til. To stk gode figuranter og en stk. tålmodighet, så gikk det kjempe fint.
Vi jobbet for det meste med bittet og lydighet rundt figuranten. Jeg ser stor fremgang allerede, og er kjempe fornøyd 😀

I tillegg så fikk vi gått et par spor. De var helt OK. Jeg jobbet mest med dekkmarkeringen på gjenstand, noe som gikk veldig fint. Jeg brukte en tom snusboks med leverpostei i. Det var veldig populært. Så det forsetter vi med.

Tusen takk for hjelpen alle sammen! 😉
Til slutt en film av en trøtt Extra:

[vodpod id=Groupvideo.2293104&w=425&h=350&fv=]

2 thoughts on “Tur til Bergen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *