Spor

Som jeg har skrevet tidligere så holder jeg på å ta tak i sporet til Action. De siste to ukene så har jeg gått 3-4 spor i uken, nå begynner jeg å se forbedringer 😀

Jeg gikk tilbake til start, og brukte pølsebiter i sporet. Det er helt klart at hun synes at det er vanskeligst på mark. For å få «en ny start»,  så lar jeg henne spore i halsbånd, og ikke sele. Dette er kun for en periode, da hun blir litt ivrig når hun ser sporlinen og selen.

I dag gikk jeg spor på et tørt underlag som består av dødt gress, sand og stein. Sporet var 320 meter, men gjenstand i slutten (fokuserer på sporet, så jeg har kun hatt sluttgjenstand i det siste). I dag sporet hun kjempe bra! 😀 Nøyaktig og fin 😀

Jeg staser på å gå gått 1-2 spor i helgen også 🙂 Videre så skal jeg prøve å få gått mellom 2-4 spor i uka 🙂

Dagens spor 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *