Filmblogg, sporoppsøk, fremmadsending og lydighet

I helgen så har jeg hatt kurs i hverdagslydighet i Haugesund og omegn hundeklubb . Jeg storkoste meg hele helgen med åtte flott hunder, og ikke minst eiere 🙂 Jeg håper virkelig at flere av de forsetter med lydigheten, for der var det mange hunder med kjempe stort potensiale! 🙂

Jentene fikk prøvd seg litt på agilitybanen på fredagen og lørdagen. Extra har prøvd før, og ELSKER det! Action fikk prøve litt, og ble  helt gal *ler*. Jeg skulle ønske døgnet hadde hundre timer, eller noe sånn 🙂

I går så fikk jeg trent endel med jentene etter kurset. Jeg starter med ei lita LP økt med Action, men det ble bare rot. Hun har fått kennelhoste, og begynte å hoste og harke bare hun var i litt aktivitet. Så jeg fikk bare tatt en kjapp økt med henne.

Her er et lite klipp:

[vimeo 40410397 w=500 h=281]
Extra fikk ei økt med fremmadsening. Jeg synes det begynner å ligne på noe. Det er lagt i fra bra nok, men i hvert fall en start 🙂

[vimeo 40462286 w=500 h=281]
Til slutt fikk Extra seg et sporoppsøk 🙂 Jeg filmet med det ny kamera, og bommet totalt på innstillingene. Men dere ser i hvert fall hva som skjer 🙂
[vimeo 40410438 w=500 h=281]

2 thoughts on “Filmblogg, sporoppsøk, fremmadsending og lydighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *