Rundering, spor, lydighet og sykkeltur

I dag har vi vært ute i skogen og trent hele dagen 😀 Jentene har fått hver sin økt med rundering, noe som gikk veldig bra!

Med Extra så ble det en ren motivasjonsøkt med masse funn, pluss at vi trente på påvisning i line, og transport av figurant (hun skal gå fot mens figuranten går foran oss etter funn). Påvisning med line var ikke noe problem, transporten av figurant kunne vært bedre 🙂
Ellers så var runderingen topp 🙂

Action gjorde også en super jobb 🙂 Jeg var litt dårlig i føringen, slik at jeg måtte stoppe henne før jeg sendte henne over til den andre siden. Det var egentlig helt greit, for Action fikk vist at hun springer ut på egenhånd når jeg stiller henne opp og sier «runder». Flink, flink jente 🙂 🙂

 

Siwi la også ut en slepespor til Action på ca 150 meter. Dette gikk veldig bra, så nå er det bare å jobbe videre med sporet 🙂 🙂

 

På hjemveien så stoppet jeg og trente litt lydighet med Extra. Jeg er en smule stresset over at hun mangler et par LP øvelser til helgen. Jeg skal prøve å lære det inn så godt som mulig, men ser litt svart på dert. Jeg prøver å si til meg selv at vi ikke skal tenke poeng i helgen, kun erfaring, men det er ikke så lett 🙂

 
Etter en times pause i sofaen så fikk Extra en sykkeltur på 5 km, og Action en liten tur på 1 km 🙂 Etter det så hadde jeg to slitne jenter i sofaen 🙂

 

Litt bilder fra dagens trening:

Ozo

Ozo

Ozo

Ozo 

Ozo

Ozo

Harly

Harly

Zuki

Harly

Zuki

Zuki

Zuki

Harly & Zuki

Harly

 

Jeg kan jo si litt om disse hundene og vår treningsgruppe. Vi er en liten gruppe som trener MYE i lag. Den er en fin blanding av redningshunder, politihunder og konkurransehunder. En kort presentasjon:

– Dag og Ozo: Jaktgolden på 1,5 år som ble B godkjent i oktober. Skal opp til A godkjenning i sommer.

–  Geir Arne og Harly: Jaktgolden på 1,5 år som ble B godkjent i oktober. De skal også opp til A godkjenning i sommer.

– Siwi og Zuki: Malinois 5 år. Konkurrerer i NBF spor, og skal også starte i rundering. Utenom dette så er Zuki N Lch og konkurrerer i elite lydihghet. Søsteren til Extra.

– Elisabeth og Malvin: Malinois 2 år. Skal opp til godkjenning som patruljehund i politiet i år. En kjempe flott ekvipasje som kommer til å gjøre det utrolig bra!

– Johan og Eos: Malinois 3 år. Godkjent patruljehund i politiet. Kjempe bra ekvipasje.

– Så er det mine to, Extra og Action.

Jeg har så utrolig mye å takke disse folkene for. Jeg er helt sikker på at jeg har verdens beste treningsvenner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *