Fjelltur

I dag bestemte jeg meg for å bruke dagen på å gå en lang fjelltur med hundene. Jeg har vært vekke store deler av frihelgene mine, og det er nesten umulig å få det til i ukedagene når jeg jobber. I tillegg så bor jeg på plassen hvor skaperen mener at man ikke trenger sol, så da blir ting litt vanskelig :p

I dag ble det i hvert fall en skikkelig langtur på hundene, noe de var veldig glad for! Jeg har gått deler av turen før, men ikke hele så jeg var litt spent.

Når jeg startet å gå tur, så merket jeg på hundene at det var folk som ikke var så langt unna (en fordel med å ha hunder som er trent til å finne folk 😉 ), så jeg hadde Extra i bånd det første stykket.
Etter 10-15 minutter så tok vi igjen en familie, etter det så fikk begge springe løs. De herjet og lekte som bare det 🙂 Vi stoppet et par ganger for å ta noen bilder, her kommer et par av de:

Extra

Action & Extra

Extra

Action & Extra

Vi gikk til Valhest fra Aksdal.Turen til toppen tok litt over 2 timer. Det er to veier å gå til Valhest, så jeg bestemte meg for å ta den andre veien ned igjen, og bli hentet på andre siden. Turen ble da på totalt 5 timer 🙂

Her er litt mobilbilder fra turen: 

Snart ved toppen 🙂 

På toppen! 😀

Pause 🙂 Action mener at det er lov å dele litt krem *ler*

På vei ned igjen. Solen har allerde begynt å gå ned.

Hvis det ikke hadde vært for litt dårlige værmeldinger, så hadde jeg pakket sekken og teltet og vært ute til dagen etter. Jeg gleder meg virkelig til å sette kløv på begge to, og ta skikklige turer med flere overnattinger 😀

2 thoughts on “Fjelltur

  1. Hej,
    Jag har funderat lite på hur man kan stötta vissa föreningar som håller på med djuradoptioner utomlands. Som DinasArk som jobbar i Rumänien med adoptioner av hundar till Sverige o andra EU-länder och även steriliserar och vaccinerar hundarna för att de inte ska bli dödade av befolkningen.
    DinasArk består av bland annat en tjej vid namn Ester som utbildar sig till vetrinär nere i Cluj på hänget de flesta hundarna kommer ifrån innan de flyttar till hundhotellet. Jag har förstått att de får en hel del penga-donationer av privatpersoner, men min tanke är att kunna samla ihop leksaker, gosedjur mm som hundarna kan få nere i Cluj.
    Så vet du med dig att du har hund, eller haft, eller helt enkelt bara håller på med hundartiklar och är villig att donera. Det kan vara t ex en bädd du inte längre använder, koppel, halsband, leksaker, hundben, reflexer mm.. Donera ! Antingen kontaktar du mig, eller DinasArk direkt via: donationer@dinasark.se . Som sagt, » INGEN kan göra allt, men ALLA kan göra något »

    //Vänligen, Angelica

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *