Lydighet og feltsøk

I dag var jeg tidlig ferdig på jobb, og fikk trent et par timer i lyset 😀

Action:

  • Rute: Sendte henne uten påvirkning. Hun springer ut, leter litt etter hvor hun skal stå første gang. De andre gangene springer hun fint ut til midten 🙂 Jeg sender henne fra alle fire sidene, noe som ikke er noe problem 🙂 Jeg prøvde også å dekke henne i ruten fra ca 15 meter, noe som gikk kjempe fint 🙂
  • Avstand, sitt-dekk: Greit dekkmoment, men et par ganger hvor hun ikke er helt nedi med frembena, og jeg må kommandere henne en gang til. Oppsitten skal også bli raskere, men hun gjør alt hun skal 🙂
  • Innsitter: Det er utrolig hva hun kan hvis jeg har pølse i lomma 😉 Veldig fine innsitter i dag 🙂 Må trenes mer på, slik at hun forstår at hun ikke kan snike seg unna om jeg ikke har noe godt 🙂
  • Fvf: Veldig bra i dag 🙂 Kjempe fint fokus, og jobber bra på holdtene.
  • Innkalling fra sitt: Bra fart og ok innsitt 🙂

 

Etter LP økten med Action, så fikk begge hundene to feltsøk. Jeg bandt begge i et tre, slik at de fikk se at jeg gikk ut med gjenstander. Feltet var ca 15×50 meter. Action har ikke gjort dette utenom et par ganger i sommer.
Extra startet, og fikk hente to gjenstander, noe som gikk ganske fort 🙂  Action var veldig klar for å springe ut, og fant også gjenstandene fort. Hun kommer direkte inn til meg, men må hoppe litt rundt seg selv før hun klarer å sette seg inn på plass 🙂 Etter to gjenstander så byttet jeg hund. Totalt fant de ti gjenstander hver, fordelt på to felt 🙂

 

Jeg savner fart i Extra sitt felt, samt at hun ikke søker så langt ute som hun gjorde før. Dette må jeg jobbe med fremover 🙂

Action trenger bare masse erfaring, så tror jeg at dette blir bra 🙂
Etter treningen så fikk begge to springe etter frisbee i skogen 🙂 Utrolig herlig å ha ferdig trente hunder før kl 17 🙂 Det er ikke ofte 🙂

 

Her er noen nye bilder av Action: 

 

 

2 thoughts on “Lydighet og feltsøk

  1. Flotte bilder. Action begynner å se voksen ut.
    Flinke dere er med trening. Som du nevnte i bloggen min, man trenger litt press når terminlistene er ute *latter*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *