Extra har blitt sterilisert + film av søk i bygg

Det jeg ikke skrev i sist innlegg var at Extra nå er blitt sterilisert. Det ble gjort på torsdag for snart ei uke siden. Jeg har vært veldig frem og tilbake ang. dette. Jeg mener absolutt at Extra har mye å gi videre mtp avl. Dessverre så har to av søsknene til Extra allergi, noe jeg ikke ønsker å avle videre på. I tillegg så er det ikke bare bare å finne valpekjøpere til evt. valper av det kaliberet.

Rett fra veterinæren, og hjem på sofaen med kosebamsen (som hun har hatt siden hun var valp) og koseteppet. Søteste mallen i gata <3

Den største grunnen til jeg gjorde det er fordi hun sliter med hormonforstyrrelser. Hun blir sliten rundt løpetid, og de siste par årene har hun i tillegg hatt innbilt svangerskap. Da blir det plutselig veldig mange uker hvor jeg ikke kan bruke henne i den grad jeg trenger. I tillegg så har aldri mine tisper hatt løpetid samtidig. Tassa og Extra hadde det èn gang, og det var mer eller mindre bare flaks…

Veterinæren fant to cyster som han fjernet. De var helt fine, men ble selvfølgelig fjernet. Han mente at disse gjerne hadde vært med på å lage hormonforstyrrelsene.

Extra er fin i formen 🙂 Hun lurer på hvorfor hun ikke får være med ut, men tar det veldig fint. Hun har straks vært i ro i ei uke, men det merker jeg nesten ingenting til 🙂

Etter et par dager 😛

Jeg legger ved en film fra treningen i går. Action begynner å bli kjempe flink på å søke i bygg! Hun har søkt ca 10 ganger nå, og ligger på et høyt nivå! Allerede fra tredje gangen så begynte vi med ukjente oppgaver ( jeg vet ikke hvor figurantene er). 80% av figurantene er utilgjengelige, noe hun tar på strak labb 😀 
Hun har ingen melding enda, så hun setter seg bare ned og venter. Alle bare ler av henne, stakkars. Med de lange bena så svever hun bare over gulvet, så det er ingen som hører henne verken når hun kommer eller når hun melder *ler*. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ha hals eller bringkobbel inne enda, så nå får det bare være slik som det er. I runderingen blir det nok bringkobbel 🙂

[vimeo http://www.vimeo.com/33566101 w=498&h=324]

2 thoughts on “Extra har blitt sterilisert + film av søk i bygg

  1. Jeg blir så imponert over folk som deg som har så fine holdninger til avl, og viderføring av gener. Og jeg har en hormonforstyrret tispe, det er slitsomt, vurderer også å gjøre noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *