Sommertid

På tirsdag kjørte jeg og møtte foreldrene mine som er på båtferie. Sommeren for meg er båt og sjø. Jeg har ikke vært med på båttur siden jeg fikk Extra, så det begynner å bli noen år siden. Å ha to hunder i båten var ikke aktuelt, så jeg kjørte til de, slik at hundene kunne sove i bilen.

Grillmaten var på plass


Deler av Action sin mat- rå makrell 🙂 

I dag kjørte vi ut til Borgøyna med den «lille» båten, slik at hundene kunne være med. Der gikk vi tur, spiste middag på kafèen, før vi gikk tilbake til båten.

Jeg har ikke badet på mange år :p I hvert fall ikke siden jeg fikk Extra. Tassa hatet å svømme, så jeg fikk for meg at jeg ville prøve å bade med Extra. Pappa hadde med våtdrakt, så da lot jeg meg overtale. Konklusjonen ble at det ikke er så veldig sexy med for stor våtdrakt, og at temperaturen inni der absolutt er levelig.

1-2-3 hopp!

Extra hopper, men trodde aldri jeg skulle være med. Så hun brå snudde og svømte inn igjen, og lurte på hva i all verden jeg holdt på med? Hvem som hadde gitt meg lov til det, liksom 😛 Når jeg spurte om hun ville komme ut i, så hoppet hun, og klatret opp på meg. Heldigvis så gikk hun av når hun fikk beskjed. Jeg skal prøve å svømme med henne en annen dag. Jeg er bare litt pysete når det kommer til brennmaneter og sånn *plystre*.
Jeg tok Action med meg uti også. Hun får aldri «panikk». Hun synes det var okei, og svømte alene et par meter 🙂 Det fikk hun gjøre to ganger 🙂


På vei hjem så var det ei som var veldig trøtt, og litt kald etter badingen. Hun lå tett inntil mamma med genseren min rundt seg.


Mamma og Action


Pappa og Extra

 

Extra og meg


Hele flokken 🙂

Vi hadde med andre ord en kjempe fin tur! 😀

One thought on “Sommertid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *