Rundering

I dag har vi vært på brukstrening igjen 🙂

Jeg ba de legge opp en ukjent oppgave til meg i dag. Jeg trenger det… Jeg MÅ ha det. Jeg er en skikkelig kontrollfreak, og det må jeg gi meg med. 
Vi var bare tre på trening, så da ble jeg alene på midtlinjen, noe Extra og jeg må lære oss 🙂

Det ble to tomslag, og så funn. Hun jobbet veldig fint, og meldingen er det ikke noe å si på 🙂 Deretter så sendte jeg henne ut langs skogs linjen. Hun sprang inn i skogen, et område som hun egentlig hadde dekket. Jeg sto og så mot skogen lenge, helt til jeg ser hun kommer inn med melding 70 -90 meter lengre fremme i løypen. Hvordan hun kom seg ut av skogen, og opp ditt på de sekundene ANER jeg ikke. Geir Arne og jeg sto der som to spørsmålstegn. Men men 😉 Meldingen var fin, og alt var flott 🙂

Jeg var selvsikker på midtlinjen, og var «sikker» på at hun ikke hadde gått over noe når vi jobbet oss fremover. Det er en herlig følelse, som jeg ikke alltid har (korntrollfreak *kremt*).

I økt nr to så skulle jeg kjøre seks slag hvor hun fikk gå rett i lek hos figurantene. Dette er for å gå litt tilbake, og trene motivasjon. I tillegg så er det veldig kjekt å legge opp litt oppgaver når jeg er 100% på hvor figurantene er. 
Jeg sender henne alltid ut på høyre side først. I dag så sendte jeg ut på venstre side, og lengre nede enn der vi pleier å gjøre. Hun springer målrettet rett ut, og deretter så skjærer hun der hvor tredje slaget pleier å være = der hun har hatt flere funn. Hun kommer tilbake til meg og sier «sorry, det var et tomslag. Ingen folk…». Da kan jeg svare «sorry, frøken, du har feil» (1-0 til meg). Jeg sender henne en gang til, og hun får funn 🙂 Hun må lære seg å gå der jeg sier, og forstå at jeg er veldig grei å stole på. 
Hun liker ikke å feile, så hun gjorde alt som jeg sa resten av økten 😉

Hun trenger slike oppgaver, for hun er en frøken som liker å styre litt selv 🙂

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Rundering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *