Runderingstrening og søk i bygg

Endelig fikk vi trent rundering igjen 😀

Vi har ikke trent rundering siden juni, og før det var det også minimalt. Så det var en god følelse å komme seg ut i skogen for å trene i dag 😀

Første økten ble det mye tull. Jeg hadde ikke dekkenet hennes med (som er et klart tegn for at hun skal rundere. Hun blir trent i så mye forskjellig, og er litt avhengig av slike «hjelpemidler»). I tillegg så la jeg ikke treningen til rette for henne i det hele tatt. Jeg vet at hun kan, og tenker ikke på at hun ikke har trent på mange mnd….

Hun meldte fint på begge figurantene, men trakk ikke frem sånn som jeg ville. I tillegg så var ikke terrenget tråkket opp (dvs. det var «jomfruelig» terreng), noe som gjør det enda vanligere å få henne ut og frem. Hun kjenner at det ikke er noe tråkk der, og hvorfor skal hun jobbe da? Dette er selvfølgelig noe vi må trene mer på, men vi kan ikke ta alt på en gang. Det var mye bra i første økten, men hadde jeg lagt bedre tilrette for henne, så hadde det blitt mye bedre.
Økt nr to så trente jeg kun system. Meldingen har hun ikke noe problem med, og derfor trener jeg i hovedsak på systemet. Hun fikk gå rett i lek hos figurantene. Jeg fikk lånt et dekken til å ha på henne i tillegg, og da var gamle Extra tilbake 😀 Perfekt system, og veldig førbar! Hun slapp til og med leken hos figuranten når jeg plystret, og det er noe heeelt nytt 😀 Hele hunden smilte fra topp til tå. Dette ELSKER hun!

Etterpå så kjørte Dag og jeg for å trene søk i bygg. Extra fikk søke etter gjenstander i garderoben. Hun jobbet utrolig bra også her i dag 😀 Når hun første løser ting, så går det kjempe bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *