Søndagstur og trening

I dag var vi ute på tur i 2 timer. Jeg fant en ny løype, som er 1 min med bil fra der jeg bor 😀 Jeg får nok bare brukt den i vinterhalvåret, for ellers så er det sau der… Men alt er bedre enn ingenting 😀 Hundene storkoste seg i hvert fall 🙂

Film av blondina på isen: 

Extra med kløv på isen from Brukshunden on Vimeo.

Extra var rimelig trøtt etter å ha bæret kløv i krevende terreng i 2 timer. Når hun kom hjem så hentet hun bamsen sin, og hoppet rett i sofaen 🙂

Hun fikk bare hvile 30 min før vi kjørte på trening. I dag var det nok en dag med søk i bygg 🙂
Vi skulle lage en utfordringer til henne i dag. Hun er blitt veldig flink, og trenger helt klart mer utfordringer for å utvikle seg. Et stk Dag på 190 cm, hoppet opp i et smalt skap. Det så ca sånn ut *ler*:

Skapet ble lukket, og Extra sendt inn. 1-2-3, så var han funnet. Fin melding, og bra søk 🙂

Siwi gjemte seg også en gang, det gikk ikke lange tiden denne gangen heller. Også her hadde hun fin melding 🙂

Til sist så skulle vi gi henne en utfordring. Vi tråkket igjennom hele etasjen, la Siwi inn i et skap, stor dyne over, og lukket døra, inn til rommet, nesten helt igjen.

På denne må måtte hun jobbe veldig mye! Jeg måtte til slutt hjelpe henne litt med å la døren stå 0,5 cm åpen. Da tok hun henne med en gang. Det ble kanskje litt lite fert når hun hadde dynen over seg i tillegg, men vi fant i hvert fall en utfordring å gi henne 😀 Så her har vi litt å trene på 🙂
Til slutt så skulle hun få søke etter ball i den garderoben som Link søker i på sist film. Det ble bare tull. Hun var trøtt, og ville ikke ned i finsøk. Jeg skal prøve igjen om et par dager, men i dag ble det bare tull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *