Søk

Vi forsetter med søkstreningen. Jeg har en film fra treningen på onsdag av Link som dere kan se 🙂 Vi fokuserer på dekkmarkeringen, og har derfor lave funn:

[vodpod id=Video.4995109&w=425&h=350&fv=]

Extra fikk søke etter ball for andre gang. Hun jobbet utrolig mye bedre denne gangen. Jeg begynte med fem baller i et rom. De var inni skuffer, opp på kjøkkenskap, inni skap og opp i kjøkkenviften. Hun jobbet utrolig bra! Hun halsmelder fint på de gjenstandene hun ikke får tak i, så jeg er veldig fornøyd 😀

På onsdag så fikk de også en hel etasje hver, hvor de skule søke etter fem baller. Jeg aner ikke hvor mange kvadratmeter det er, men det er mange rom i forskjellige størrelser.

På Link så valgte jeg å kaste ballen innover to av de lange og mørke rommene. Jeg vil ikke at han skal tro at det må være menneskefart der han får funn. Det skal gå an å få funn uten at det har vært folk der rett før.
Dette tok han kjempe fint 🙂

Både Extra og Link jobbet kjempe fint og selvstendig på denne oppgaven. Det var ikke mange minuttene før jeg hadde alle gjenstandene 🙂

I går satt jeg Link på kennel. Tassa har løpetid,og jeg er på jobb hele dagene.  Det er mellom 10-15 minusgrader hele dagen, så jeg vil ikke ha han i bilen. Da har han det bedre på kennel 🙂

Jeg trente søk med Extra i går. Hun fikk først en hel etasje med åtte baller. Hun jobbet som en drøm! Selvsikker og selvstendig er hun alltid, men jeg trodde ikke hun skulle jobbe så bra etter så kort tid 🙂

Extra fikk også søk etter folk helt tilslutt. Her er hun utrolig flink. Han var en vanskelig plass, men hun er vanvittig sikker på sin egen nese, og har ikke noe problemer med dette. Hun fant han vel på 30 sekund 🙂
Jeg håper å få prøve henne i ruin etterhvert, for dette er noe av det hun elsker! Hun står bare å tripper før vi skal gå inn å søke 🙂

One thought on “Søk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *