Opprykk til elite!!!

Vi var i Stavanger og konkurrerte i lydighet i dag. Det ble vår debut i klasse III. Jeg har jo hatt et lite mål om å få henne opp i eliten før hun fylte to år, og det klarte vi!

Extra fungerte supert, rett og slett. I hvert fall i forhold til slik jeg har trent. Jeg har ikke tynnet ut belønningen bla.

Hva skal jeg si, jeg synes at dommeren dømte litt ujevnt, men men.

Fellesdekk m/skjult fører:  10.

Fri ved foten: 9. Jeg er kjempe fornøyd med fvf. Hun lå kjempe fint, hadde god kontakt, og jobbet kjempe flott. Jeg vet ikke hva han trakk for.

Sitt under marsj: 9. Her vet jeg heller ikke hva han trakk for. Hun gjorde en flott øvelse.

Innkalling fra dekk med stå og dekk: 8,5 . Momentene kunne vært bedre.

Rute: 9,5. Ruten var på diagonalt, noe jeg ikke har trent på siden Extra lærte ruten. Det gikk allikevel veldig bra.

Apportering over hinder: 10. Perfekt 😀 Denne øvelsen har vi ikke trent på i det siste, men den var veldig bra!

Apportering av metallgjenstand: 9. Hun hadde galopp ut, fint opptak, trav inn. Tror han trakk for travet inn.

Neneprøve: 6. Hun ville bort å hilse på ringsekretæren, og tok en bue ut 2 meter(hun så på henne mens neseprøvene ble lagt ut, så hun visste ikke helt hva hun skulle). Når hun så neseprøvene så koblet hun med en gang hva hun skulle. Hun hadde et kjempe flott søk, og tok rett pinne. På vei inn så mister hun pinnen, plukker den opp selv, og kommer inn. Hun fikk i tillegg en skeiv innsitt.

Kontroll over hunden på avstand: 9.  Jeg er kjempe fornøyd. Hun jobbet kjempe fint, og hadde veldig mange bra momenter. Med tanke på at dette var den 9 øvelsen uten belønning, så er jeg suuuper fornøyd!

Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med resultatet! Jeg er så glad for at Siwi var med meg og bakket meg opp. Jeg har ikke selvtillit til å konkurrere *ler*.

Det er kjekt å få bekreftelse på at man er på rett vei 🙂

Jeg må også benytte muligheten til å takke alle de gode treningsvennene mine for hjelpen. Man når ingen vei alene, og det hadde ikke vi gjort heller 🙂

extra1

20 thoughts on “Opprykk til elite!!!

  1. GRATTIS GRATTIS!
    Vad duktiga ni är. Nu får Albert och jag sätta fart på tävlingarna, för brudarna i Norge har ett stort försprång. HI HI! Stort grattis till er båda. kram kram Maria och Albert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *