Extraction-Malinois

Trening av fvf m/film

Kom gjerne med spørsmål hvis dere lurer på hvorfor jeg gjør hva 🙂

4 thoughts on “Trening av fvf m/film

 1. Misheru

  Action er så utrooolig søt altså 😀 Også ser jeg (hører?) at hun også lager grevlinglyder under kamplek 😛 Så nyyydelig!

  SPØRSMÅL! 😛 Ser jeg riktig med at du fokuserer på at hun skal følge deg ordentlig i høyrevendingene først før du begynner å gå fvf? Burde jeg fokusere mer på det selv, at Angus skal følge meg ordentlig i høyrevendinger først og så begynner jeg å gå og se om han følger etter?

  1. brukshunden

   Jeg jobber med begge deler, men trener det hver for seg. Ute gåt jeg fvf og fokuserer mest på kontakt, og at hun skal gå på venstre side. Inne trener jeg mye vendinger, først til høyre, så helt om, og til slutt så begynner jeg med venstrevendinger.

   Jeg deler det opp, og synes det er veldig greit 🙂 Motiver han til å gå på venstre side og se opp. Kjør han gjerne opp på en leke, slik at at han er skikkelig med. Belønn ofte i begynnelsen, og gå aldri frem uten at han har kontakt 🙂

   Bare spør hvis det er mer du lurer på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *