Extraction-Malinois

Noe som ikke kan gå forbi i stillhet

… Cane,  til min kjære venninne Carina er ikke mer. Verden har stått veldig stille de siste dagene. At man sitter på helt andre kanten av landet når en venninne har mistet det kjæreste hun har, er tøft. At det var Cane, er utrolig tøft. De siste dagene føler jeg at jeg har levd i et mareritt. Det kan jo ikke være sant… Friske, flotte Cane…  4,5 år påkjørt på eget tun. Der det ikke skulle vært mulig at noe sånn kunne skje.

Alle mine tanker har gått til Carina i denne vansklige tiden. Norge har mistet en flott bruks- og lydighetshund. Ikke minst et flott eksemplar av rasen!

Cane har virkelig en plass i hjertet mitt. Det er en mnd mellom Cane og Extra. De har bodd i lag, og hatt et kjempe bånd hele veien. Cane smeltet virkelig hjertet til Extra og meg. Når Extra ser en groenendael så stopper hun opp og logerer i håp om at det er Cane…

 

Det var minst 10 år til vi skulle skrive dette om Cane… Hvil i fred lille gutt <3

 

Ikke de beste bildene, men for meg viser de «Cane og Extra»:

 

Du og jeg, Cane <3 

 

 

 

BH NUCH SEUCH NBCH Nanduhria’s Caranthir. Bildet er tatt av Carina.

 

 

Hvil i fred, verdens beste Cane <3

2 thoughts on “Noe som ikke kan gå forbi i stillhet

  1. Veronica

    Det er helt tragisk at noe slikt kunne skje en så flott hund, og attpåtil så ung! 🙁 Når en så Carina og Cane sammen, så så man ikke bare en ekvipasje, men et utrolig bra team! Båndet mellom disse to var et bånd andre bare kunne drømme om! At dette teamet nå ikke eksisterer lengere er elt ufattelig – helt uvirkelig…..

    Hvil i fred vakre Cane<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *