Extraction-Malinois

LP trening og strandtur

Det har vært litt stille her nå. På fredag reiste Carina og jeg til Østlandet (Hvaler) for å se på en hund. Tur retur, fredag/lørdag, var hardt… Allikevel kom vi oss på trening i dag. Pga. mye nedbør så ble det ikke C-arbeid i dag. Allikevel så trente Carina og jeg LP. Jeg trente mest på å gå i søleputter med Extra( det var det nok av i dag for å si det mildt 😉 ). Hun bryr seg ikke i det hele tatt, men det er greit å trene på det bare for å ha gjort det. 
Vi trente på fvf, inkalling, sitt under marsj og avstand. Alt var veldig bra om jeg kan si det selv 😉

Etter på gikk vi på stranden å trimmet de 🙂

Her er en liten video:

[vodpod id=Groupvideo.1982193&w=425&h=350&fv=] 

Kira og Extra går kjempe fint i lag 🙂 Jeg tror egentlig at Extra trives best med tisper. Hun har jo tross alt vokst opp i en ganske stor tispe flokk 🙂

One thought on “LP trening og strandtur

  1. Astrid

    Tusen hjertelig takk Marthe!

    Det så ut som en trivelig strandtur! 🙂 Dere er heldige som ikke har snø nå :p

    Jeg vil se mer bilder av nydelige Extra! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *