Extraction-Malinois

IPO trening med film!

I dag har vi vært på vår første IPO trening på Sviland.  De gjør mye som er annerledes i forhold til det jeg er vant med. Så jeg må nesten venne meg til en helt ny treningsmetode. Når jeg da i tillegg ikke har helt kontroll på dette med hvem, hva, hvor i C – arbeidet, så blir det litt tull. Vi har tross alt ikke trent sååå mye IPO. Det er nesten et «problem» at Extra er så flink, for folk forventer jo like mye av føreren *ler*.
I dag trente vi litt for at figuranten(e) skal bli kjent med Extra. Hva vi må jobbe med, og hvordan de må gjøre. Carina filmet, så dere skal få se hva vi gjorde 😉 Det er litt «dødtid» i filmen. Jeg har ikke lært hvordan man klipper et klipp i to i «Movie maker», derfor blir det sånn (om noen vet det, så forklar gjerne!). Men en film er vel bedre enn ingenting? 🙂

[vodpod id=Groupvideo.1967363&w=425&h=350&fv=]

Etter vi var ferdig med treningen gikk vi en tur på ca 6-7 km der Cane og Extra sprang løse 🙂

9 thoughts on “IPO trening med film!

 1. Carina

  Kjekt å være med dere på IPO-trening i dag, lille Extra er jo kjempeflink! Snart klar til IPO-V prøve dere, vi kommer etter etterhvert. 😉

 2. Martine Hansen

  Flinkeste IPO-hunden det 🙂 Å dele en film i WMM er ingen sak:
  Til høyre i bildet, der filmen vises, har du en knapp som heter ‘del’. Den trykker du på der delen du ikke vil skal være med, og trykker på del igjen før delen du vil skal være med begynner. Så du på det klippet du ikke vil skal være med på filmlinja, høyreklikker og velger fjern.

 3. Astrid

  Det skal jeg prøve å få gjort. Brodern kommer hjem til helgen, og han har filmkamera.. Skal prøve å overtale ham til å filme noen øvelser for meg.

  Så flinke dere er! Moro med film. 🙂

 4. Trine

  Hei!
  Fant «plutselig» ut at du hadde flyttet til Stavanger, jeg.:P

  Håper du har det fint, og at du trives! -Det ser det jo ut til at du gjør.;D Kjekt å få trent så mye:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *