Extraction-Malinois

IPO og feltsøk

Carina og  jeg kjørte til Sviland for å trene i dag også. Det var egentlig ikke trening i dag, men det er jo alltid noe å trene 🙂
Når vi kom så var det IPO trening. Jeg har jo møtt noen av de som trener der før, så vi spurte om vi kunne få kjøre Extra litt. Jeg ville egentlig ikke ha så mye trening, men bare det å få litt forskjellige (flinke) figuranter til å figurere litt for henne. Som et bitt i skjulet eller noe.
Extra syntes det var uvant med ny figurant, men jobbet bra. Hun trenger litt forskjellig figurering fra forskjellige figuranter ser jeg. Hun er flink å lese figurantene, og lærer seg ting å gjøre av det. Så nå må jeg få figurantene til å prøve å snyte henne. Trekke bakover i stede for å «servere» armen. I tillegg så må de gi henne armen, og trekke den mot seg igjen for at hun skal knipe skikkelig igjen.
Ellers så sa han at det var bra 🙂

Siden feltet ikke gikk så bra i går, så måtte vi trene det i dag også. På samme plass selvfølgelig. Jeg la kun ut leker i dag. Hun klarte seg egentlig veldig bra. Hun jobbet fint og fant 4 av 5 gjenstander før jeg tok henne av på den fjerde.
På feltsøk nr to så la jeg ut tre gjenstander ute i ei «grop» som hun ikke dekket i går. Det gjorde hun i dag derimot 🙂 Så da håper jeg at hun lærte noe av disse tre funnene der 😉

Jeg er fornøyd med dagens trening egentlig. Vi fikk også trent rundering med Cane, og gått en tur med hundene etter trening. Så de er i hvert fall fornøyd 🙂

One thought on “IPO og feltsøk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *