Extraction-Malinois

Fvf trening m/film & bilder

Det blir en kort blogg, men med både film og bilder 🙂

 

I dag hadde vi ei liten økt med fvf. Emilie filmet alt, så her får dere se alt 🙂
Som dere ser så er jeg veldig rolig når jeg trener med han. Gir veldig lite av meg selv, egentlig. Jeg vil ikke at han skal ha lyd eller hopping, og her er løsningen at jeg roer meg.
Dere kan se at han bjeffer et par ganger for å sette meg i gang, dette vinner han ikke på. Jeg begynte på vendinger med han i dag, og synes han tar det veldig greit. Det blir mer buer nå i begynnelsen for å gjøre det lettere for han 🙂

Jeg la ved et klipp når han kamper. Dette er bare litt av hvordan han holder på. Han har en vanvittig kamp, men jeg vil ikke belønne han for denne ristingen og lyden, så han får ikke så mye respons på det, som dere ser. De gangene han er rolig og kamper, så vinner han, men jeg vil ikke gi meg på tull.
Som dere ser i begynnelsen av filmen, så byr han gjerne opp til kamp 😉

[vodpod id=Groupvideo.3413064&w=425&h=350&fv=]

 

Her kommer også et par bilder av han:

Rachel & Link


Mer oppdateringer og bilder kommer 🙂

5 thoughts on “Fvf trening m/film & bilder

  1. may britt johnsen

    ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ,herrigud og je savner han,han er jo bare så grom da,nydelige bilder av ham,kunne tenkt meg og hatt de bildene av ham je marthe!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *