Extraction-Malinois

Filmer fra treningene i Bergen

Det er faktisk ganske mange dager siden jeg blogget… Det er bare dumt at jeg trykte på «lagre» i stede på «publiser». Jeg tenkte at det var veeldig få kommentarer når jeg sjekket mailen, og det hadde visst en naturlig forklaring 😉

Dere ser det meste på filmene egentlig. Vi begynte på ryggtransporten når jeg var der oppe. Så vi brukte masse tid på den. Vi trenger den til IPO II, som jeg har planer om å ta i april, hvis vi får trent spor (jeg hadde ikke planer om å ha en hvit vinter…). Så her må det trenes 🙂

Utenom transporten så måtte vi trene litt på motprøvene. Jeg har jo et «luksusproblem» da hun kommer i som bare det. «Problemet», som egentlig er bra i forhold til konkurranse, er at hun ikke bremser i det hele tatt. Hun ryker bare i… Hadde jeg kastet armen (eller en ball…) ut forbi et stup, så hadde hun hoppet etter. Så vi må lære henne å bremse litt ned. Jeg skal heller å henne i mange år, enn å få full pott i bitearbeid 🙂
Arvid er en utrolig flink figurant, så han finner løsninger på det meste 🙂 Extra fungerer utrolig godt i lag med han, så jeg har vel allerede planer om å ta endel turer til Bergen denne våren 🙂

Jeg legger ut alt vi filmet i den helgen vi trente. Mer enn dette fikk jeg ikke filmet. Her er det selvfølgelig endel feil osv. Men jeg vil ikke redigere filmen sånn at det ikke ser ut som at det er noen feil *ler*. Det er ingen oppvisning, bare trening 🙂

Filmene er for de som over gjennomsnitts interessert i vår trening/IPO, men her kan dere se så mye dere orker 🙂 :

http://vimeo.com/9157847

http://vimeo.com/9158938

http://vimeo.com/9156097

Nå er jeg kjempe motivert til videre trening! Jeg håper at vi får til et bra spor i år, sånn at vi kaaaanskje kan klare en IPO III i år også? 🙂

2 thoughts on “Filmer fra treningene i Bergen

 1. Carina

  Nå har jeg sett gjennom alle filmene, og dette ser jo bare kjempebra ut! Gleder meg masse til dere kommer i gang med konkurranser igjen, tror det kommer til å gå kjempefint. 😀
  Bra at du deler film, det er veldig kjekt å se. 🙂

  1. brukshunden

   Tusen takk for det! Det er veldig kjekt å høre 🙂 Jeg håper vi får gått litt prøver i år. Nå håper jeg bare denne snøen forsvinner :/
   Men det er vel et problem for dere også. Jeg er bare ikke vant med det :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *